Thursday, February 25, 2021

Απίστευτη καταγγελία Βελόπουλου στη Βουλή: Nτροπή σας, δεν μιλάτε για τις ελληνικές μειονότητες στη Βόρειο Ήπειρο στα Σκόπια και τη Μεγάλη Ελλάδα στην Ιταλία

SManalysis




Δριμεία κριτική στους υπερασπιστές των μειονοτήτων που αδιαφορούν για τις ελληνικές μειονότητες…
Αποστομωτικός ήταν για ακόμα μία φορά ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος από το Βήμα της Βουλής.

O πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης πραγματοποίησε εκτεταμένη αναφορά για τη σήψη της Ελληνικής πολιτείας, των ιδανικών και των αξιών που έχουν γαλουχηθεί από την μεταπολίτευση και έπειτα στους θώκους της Ελλάδας, ενώ δριμεία κριτική άσκησε στους βουλευτές οι οποίοι ψάχνουν διακαώς μειονότητες προς… “υπεράσπιση” σε ολόκληρη την επικράτεια της Ελλάδας αδιαφορώντας για την Ελληνική μειονότητα στη Βόρειο Ήπειρο, την Ελληνική μειονότητα στα Σκόπια όπως επίσης και για την πολιτική πολιτισμική μειονότητα στη Μεγάλη Ελλάδα στην Ιταλία!

Συγκεκριμένα:

Φτιάξατε μια πολιτεία εθνικά λοβοτομημένη και ξεπεσμένη, δίχως αγωγή, δίχως σεβασμό στα ιδανικά και τις αξίες. Οι Βουλευτές σας ψάχνουν για μειονότητες σε όλη τη χώρα, και την ίδια ώρα δεν τολμάτε να μιλήσετε για την ελληνική μειόνοτητα στη Βόρειο Ήπειρο. Ούτε για την ελληνική μειονότητα στα Σκόπια, για την οποία είχε μιλήσει και ο ίδιος ο Γκλιγκόρωφ. Φτιάξατε μια πολιτεία σε πλήρη σήψη, που νοιάζεται μόνο για την εξουσία και την καρέκλα. Δεν φτιάξατε μια πολιτεία που να υπηρετεί τον λαο, την πατρίδα, το έθνος, τα ιδανικά και τις αξίες. Μια πολιτεία δίχως καλλιέργεια κοινωνικής αλληλεγγύης, μια πολιτεία αναξιοκρατίας και κομματικών βολεψάκηδων, που ο ένας θέλει να «φάει» τον άλλον για την καρέκλα. Φτιάξατε μια κοινωνία χωρίς άριστους αλλά με αρεστούς.

No comments: