Wednesday, February 24, 2021

Σε μοναστήρι στη Σερβία αναζητούν τον Χρήστο Παππά

SManalysis


Από MeaCulpa Newsroom -24/02/2021 08:29



Χρήστος Παππάς, Χρυσή Αυγή

Βγήκε κρυφά από τη χώρα μας και τώρα κρύβεται κάπου στη Σερβία
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Χρήστος Παππάς, πέρασε τα σύνορα προς τα Σκόπια με ψεύτικα στοιχεία ταυτότητας και μάλιστα ντυμένος καλόγερος. Γι’ αυτό και τους τελευταίους μήνες, είχε αφήσει μούσι.

Στα ίχνη του καταζητούμενου υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής Χρήστου Παππά, βρίσκονται τις τελευταίες ώρες οι Ελληνικές Διωκτικές Αρχές.

Φαίνεται ότι ο Χρήστος Παππάς, από τον περασμένο Οκτώβρη, όταν καταδικάστηκε σε 13 χρόνια φυλάκιση, κατάφερε και βγήκε κρυφά από τη χώρα μας και τώρα κρύβεται κάπου στη Σερβία.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν στο STAR, οι έρευνες έχουν επικεντρωθεί σε κάποια μοναστήρια στη Σερβία, που έχουν στενές σχέσεις με Έλληνες μοναχούς παλαιοημερολογίτες, που ζουν σε γνωστό μοναστήρι, εδώ στη χώρα μας.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Χρήστος Παππάς, πέρασε τα σύνορα προς τα Σκόπια με ψεύτικα στοιχεία ταυτότητας και μάλιστα ντυμένος καλόγερος. Γι’ αυτό και τους τελευταίους μήνες, είχε αφήσει μούσι.

Για να μπορέσει να μπει στο ρόλο του μοναχού και να μην δώσει στόχο. Τα ίχνη του φαίνεται ότι εντοπίστηκαν. Εκδόθηκε Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης και όλα δείχνουν ότι σύντομα θα συλληφθεί και θα εκδοθεί στη χώρα μας για να εκτίσει την ποινή του. 

Ωστόσο, στην απόκρυψη του Χριστού Παπά, ενδέχεται να υπάρχουν ξένες υπηρεσίες πληροφοριών, οι οποίες τον έχουν φυλάξει, λόγω της επιρροής του, στους Έλληνες εθνικιστές, γεγονός που καθιστά πιο δύσκολη τη σύλληψη από τις ελληνικές αρχές.

Όπως είναι γνωστό, οι ηγέτες του υπερεθνικιστικού κόμματος Χρυσής Αυγής δικάστηκαν και καταδικάστηκαν από δικαστήριο στην Αθήνα, λόγω του θυμού του αριστερού μαρξιστικού κινήματος στην Ελλάδα, υποστηρικτών του Συρίζα, στον οποίο σκοτώθηκε ένας τραγουδιστής. 

Ωστόσο, πολλοί αναλυτές εκτός Ελλάδας λένε ότι έχουν ληφθεί μέτρα για την απομόνωση των εθνικιστών ηγετών για τον μετριασμό ενός υπερεθνικιστικού κλίματος, το οποίο θα μπορούσε να συνδεθεί με τις περιφερειακές εξελίξεις, ειδικά στις σχέσεις με την Τουρκία, αλλά και λόγω της εκλογικής ψηφοφορίας. 

No comments: