Monday, January 29, 2018

Η Χιμάρα εξετάζει τις αμφιλεγόμενες σχέσεις της Ελλάδας με την Αλβανία

Image result for kotzias bushati\

Απολύτως κανένα αγώνα για τη Χιμάρα, τίποτα για τη λεηλασία της επικράτειας, της ιδιοκτησίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στη Χιμάρα ...
Τόσο ο Ράμα όσο και ο Μπουσάτι, διαδίδουν στα Αλβανικά ΜΜΕ ότι η συμφωνία με την Ελλάδα είναι υπέρ των Αλβανών. Ο Μποσάτι μιλά μάλιστα για τα θέματα που μοιραζόμαστε με την Ελλάδα, τον Νόμο του Πολέμου, τους μετανάστες και την ιδιοκτησία του τσαμιδώνα.

Αλβανοί πολιτικοί, το κύριο θέμα των ελευθεριών και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων της ελληνικής μειονότητας στην Αλβανία «είναι σεβαστή», αλλά στην αντίθετη, εξεγέρσεις στη Χιμάρα λένε το αντίθετο. Τίρανα δεν έχει καμία δήλωση για να αναγνωρίσουν περιοχές έξω από την κομμουνιστική ιδέα ότι οι ελευθερίες και τα ανθρώπινα δικαιώματα πού βρίσκονται στην Αλβανία, απολαμβάνουν σεβασμού βάση για το Ευρωπαϊκό Σύνταγμα.

Βουλή των Ελλήνων ψήφισε το 2009, την ένταξη της Αλβανίας στο ΝΑΤΟ, χωρίς καμία αποζημίωση από τα Τίρανα, ενώ μετά από 8 χρόνια, Ελληνική Κοινότητα στην Αλβανία, δεν έχει δικαιώματα, την αυτοδιάθεση, ενώ στη Χιμάρα εκτελείται μια διαδικασία Εθνικός καθαρισμός.

No comments: