Εκτάκτως στο Κοσσυφοπέδιο ο ΓΓ του ΝΑΤΟ ενώ Ρώσοι αξιωματούχοι των μυστικών υπηρεσιών έστειλαν σαφή και εσπευσμένη προειδοποίηση στο Βελιγράδι για πλήρες οργανωμένο σχέδιο κατάληψης του  σερβικού τμήματος της Βοσνίας και του Β.Κοσυφοπεδίου.
Κρίνοντας από τις πληροφορίες που παρέχονται από Ρώσους ειδικούς και έχουν παραδοθεί στις σερβικές μυστικές υπηρεσίες , οι Αλβανοί ετοιμάζονται να εισβάλουν στο βόρειο τμήμα του Κοσσυφοπεδίου ενώ οι Κροάτες ετοιμάζουν το ίδιο σενάριο για το δυτικό τμήμα της σερβικής δημοκρατίας της Βοσνίας!
Σε αυτό το «ύποπτο» σχέδιο φέρεται να εμπλέκονται κάποιοι αξιωματούχοι  του ΝΑΤΟ.Εδώ η άφιξη στο ΓΓ του ΝΑΤΟ Jens Stoltenberg
 
Το σχέδιο είναι να πραγματοποιηθούν επιθέσεις στις επόμενες δύο εβδομάδες ταυτόχρονα, προκειμένου να «αποφευχθεί» εμπλοκή της Σερβίας και οποιαδήποτε αντίδραση των σερβικών δυνάμεων, για  να προστατεύσουν τους συμπατριώτες τους.
Η πρόθεσή τους είναι να καθοδηγήσουν με ψευδή κίνητρα επιθέσεις ενώ στις επόμενες 24 ώρες αλβανικές ειδικές δυνάμεις θα εισέρχονταν στην περιοχή  Γιαρίνιε μαζί με τους Κροάτες για να «κόψουν» τον σερβοβοσνιακό στρατό  στα δύο.
Ήδη οι Αλβανοί απέστειλαν επιπρόσθετες ειδικές δυνάμεις στο Βόρειο Κοσσυφοπέδιο!
Οι Σέρβοι του Κοσσυφοπεδίου φοβούνται ότι η ενισχυμένη δύναμη των Αλβανών της μονάδας ROSU, προετοιμάζει το έδαφος για την εφαρμογή ενός σχεδίου «κόλαση»  για την οριστική εκδίωξη του σερβικού λαού  από την περιοχή αυτή.
Παρόμοιες πληροφορίες παρουσιάζει και ο αρχηγός του σερβικού κόμματος SRS Βόισλαβ Σέσελι, ο οποίος είπε ότι σύμφωνα με πληροφορίες του, είναι έτοιμο να εφαρμοστεί το σχέδιο μετά  την επίσκεψη του γγ του ΝΑΤΟ Jens Stoltenberg στο Κοσσυφοπέδιο.
Την ίδια στιγμή στην Ράσκα πραγματοποιείται έκτακτη συνάντηση με εκπροσώπους των Σέρβων από το Κοσσυφοπέδιο και τον πρωθυπουργό της Σερβίας  Αλεξάνταρ Βούτσιτς, ο οποίος  συνοδεύεται από τον υπουργό Άμυνας Ζόραν Τζόρτζεβιτς και τον αρχηγό της αστυνομίας  Νεμπόισα Στεφάνοβιτς.

Νέες πληροφορίες επιβεβαιώνουν ότι η ειδική μονάδα της αστυνομίας του Κοσσυφοπεδίου τις τελευταίες ημέρες έχει αυξήσει τις περιπολίες στη  Μιτρόβιτσα, ΕΙΔΙΚΑ  στις περιοχές όπου κατοικεί η σερβική κοινότητα.
Οι Σέρβοι που ζουν στις κοινότητες Βελίκα  Χότζα και Οράχοβατς είπαν στην ραδιοτηλεόραση της Σερβίας ότι οι περιπολίες της αλβανικής αστυνομίας υλοποιούνται όλο το βράδυ, και ότι ανησυχούν για το θέμα αυτό, δεδομένου ότι δεν είναι εξοικειωμένοι με τόση αστυνομική παρουσία σε αυτές τις περιοχές.
Η υπόθεση «βρωμάει» από μίλια μακριά ότι ετοιμάζεται να «σκάσει» και να βάλει «φωτιά» σε ολόκληρα τα Βαλκάνια , και αυτό δεν θα κουραστούμε να το επισημαίνουμε για να ληφθούν μέτρα και στην Ελλάδα από την «καταιγίδα» που θα μας έρθει από την συγκεκριμένη περιοχή .