Sunday, December 11, 2016

Top Channel TV: Profesori grek: Çamët, pastrim etnik


Me një këndvështrim etnocentrik, pa një informim të balancuar, mediet e dy vendeve mbeten ende shumë konservatore, përkëdhelin kordat nacionaliste dhe vazhdojnë të pasqyrojnë në mënyrë negative grekët në Shqipëri dhe shqiptarët në Greqi. Video

No comments: