Thursday, December 15, 2016

Dy Aeroplanmbajtese gjendje Lufte ne Mesdhe, Kuznetsov i Rusise dhe G. Garibaldi i Italise perballe njera tjetres


Image result for porta aerea garibaldi

Image result for carry kuznetsov

Rajoni me i militarizuar ne historine e Luftrave Boterore, sot ndodhet Mesdheu. Ne kete rajon ndodhen te pakten 6 Aeroplan Mbajtese, 3 Amerikane, 1 italiane, 1 Franceze dhe 1 Ruse. Ndersa ka nje numer te madh te Destrojereve, Fregatave si dhe nendteteeseve te te gjitha shteteve.


No comments: