Sunday, May 24, 2020

Η Μέρκελ επιδιώκει να ελέγξει την αλβανική πολιτική, μέσω ενός διεφθαρμένου Ευρωπαίου υπαλλήλου "Soros Foundation", για να αντιταχθεί στις αμερικανικές πολιτικές στην περιοχή.

SManalysis


 Σταύρο Μάρκο

Μετά το Κοσσυφοπέδιο, οι πολιτικές της Γερμανίας, ένας ισχυρός κυβερνήτης της ευρωπαϊκής οικονομίας, που υπαγορεύει τη γεωπολιτική του Βερολίνου στην περιοχή, επηρεάζουν επίσης την Αλβανία. Είναι ενδιαφέρον ότι η Γερμανία έχει εκφραστεί ανοιχτά εναντίον οποιουδήποτε συνοριακού κινήματος στα Βαλκάνια, αντιτάσσοντας έτσι το σχέδιο του Προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

Αλλά ακόμη και στη Γερμανία, οι πολιτικές φαίνεται να συγκρούονται με τις περιφερειακές πολιτικές. Ο Martin Henze, ένας κριτικός πολιτικός στο γερμανικό κοινοβούλιο, ζητά εξηγήσεις γιατί αυτός ο διεφθαρμένος πολιτικός των Βρυξελλών πρέπει να βοηθήσει ένα κράτος ναρκωτικών;

Σύμβουλος Fleckenstein στο αλβανικό κοινοβούλιο;
 Τι είδους εργασία πληρώνουν οι φόροι του αλβανικού λαού, ρωτά ο Martin Henze;

Ο πρώην Ευρωπαίος εισηγητής για την Αλβανία, ο Knut Fleckenstein διορίστηκε σύμβουλος ένταξης στον Πρόεδρο του Αλβανικού Κοινοβουλίου, Gramoz Ruçi.

Όσον αφορά το διορισμό του, ο σύμβουλος του CDU Martin Henze αντέδρασε, λέγοντας ότι ο Fleckenstein πρέπει να δείξει τον μισθό του και για ποια εργασία πληρώνεται και αν του δίνεται φόρος από τον πολύ φτωχό Αλβανικό λαό, γράφει 27.al


"Ο Fleckenstein πρέπει επίσης να δείξει στο κοινό κάτι σχετικά με το ύψος του μισθού του και τι είδους εργασία αμείβεται, στο παρελθόν ή στο μέλλον;" Πάνω απ 'όλα, του δίδονται τα φορολογικά χρήματα από τον πολύ φτωχό αλβανικό λαό ή λαμβάνει αποζημίωση; Είναι σε επαφή με φίλους της βιομηχανίας ή με τις φιλικές οργανώσεις ναρκωτικών της Ράμα; Καταγγελία? Στην πραγματικότητα, οι Βρυξέλλες ασχολήθηκαν με εμπιστευτικά έγγραφα της ΕΕ, πώς διασφαλίζεται η εμπιστευτικότητα; »έγραψε ο Henez στο Twitter.

No comments: