Thursday, May 10, 2018

ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στον Νότη Σφακιανάκη


SManalysis
"Η Αλβανία είναι γεμάτη βρώμικα χρήματα, και για να "αγοράσει" Έλληνες τραγουδιστές

O Νότης έρχεται στα Τίρανα, από το Top Channel TV που έχει επιτεθεί συνεχώς τους Έλληνες της Χειμάρρας από τον αλβανικό εθνικισμό,,,, πόσο είναι τα εισιτήρια; 120 ευρώ ..."


H «Espresso» κάνει dislike!



Πέμπτη, Μάιος 10, 2018 - Expresso
 
❱❱ Ο καθένας μπορεί να δώσει συναυλία ή να κάνει περιοδεία όπου θέλει και του κάνει κέφι. Οπου του κάνει κέφι;

Οκ, αυτό χωρά αρκετή συζήτηση. Αν δεν περνά ορισμένες κόκκινες γραμμές ή και πράσινες, no problem. Ξεχνά κανείς το χουνέρι του Ρουβά πριν από μερικά χρόνια, όταν έδωσε συναυλία στην πράσινη γραμμή στην Κύπρο μαζί με Τούρκο τραγουδιστή και αντί για χειροκρότημα εισέπραξε γιαούρτια, ντομάτες και πέτρες; Ολα στη ζωή είναι θέμα timing. Καλού ή κακού!

Φανταστείτε τώρα αν, για παράδειγμα, αποφάσιζε ένας Ελληνας τραγουδιστής (έτσι, χάρη της τέχνης, βρε αδελφέ) να δώσει συναυλία στην Αδριανούπολη, στην πόλη όπου κρατούνται από τους Τούρκους οι δύο Ελληνες στρατιωτικοί. Ε, ένας ψιλοχαμός θα γινόταν!

Η είδηση λοιπόν πως ο Νότης Σφακιανάκης θα δώσει συναυλία στις 24 Μαΐου στο Pallati e Kongreseve (τι είναι τούτο;) στα Τίρανα, με τη σχετική αφίσα να έχει ήδη κυκλοφορήσει, ήχησε κάπως στα αυτιά μας. Οχι ότι έχουμε κάτι με τα Τίρανα, αν και δεν συγκαταλέγεται στους... top ταξιδιωτικούς προορισμούς!

Αλλά, βρε Νότη, εσύ που περνάς τόσα και τόσα πολιτικά μηνύματα, αν ήθελες να περάσεις ένα άλλο μήνυμα, λάθος μέρος διάλεξες για να τραγουδήσεις τις πολλές, ομολογουμένως, επιτυχίες σου! Η Χειμάρρα, Νότη, είναι το σωστό μέρος για να δώσεις τη συναυλία σου στη γειτονική Αλβανία και χωρίς να χρειάζεται να πάρεις μαζί σου τη Φουρέιρα. Ασε που αυτή βλέπουμε να κερδίζει στη Eurovision και να είναι συναυλιακά για Σεν Τροπέ και βάλε. Ναι, Νότη, στη Χειμάρρα έπρεπε να πας για συναυλία: στο προπύργιο του Ελληνισμού στη Βόρεια Ηπειρο. Εκεί όπου συντελείται ένα απίστευτο πογκρόμ διώξεων από το αλβανικό κράτος εις βάρος των συμπατριωτών μας. Δεν συμφωνείς, Νότη;

No comments: