Thursday, November 2, 2017

Συνάντηση του Γ. Προέδρου της Ομόνοιας με τον Υπ. Εξωτερικών της Ελλάδος


Νοεμβρίου 01, 2017



Με τον Υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδος συναντήθηκε την Πέμπτη (26-10-2017) ο Γενικός Πρόεδρος της ΔΕΕΕΜ Ομόνοιας. Τον κ. Λεωνίδα Παππά συνόδευσε ο αντιπρόεδρος κ. Φρέντυ Μπελέρης καθώς και ο πρώην πρόεδρος κ.Βασιλης Μπολάνος.

Ο πρόεδρος της Ομόνοιας εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον κ. Κοτζιά για την στήριξη και το αδιάλειπτο ενδιαφέρον, που επιδεικνύει στα ζητήματα της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας. Ταυτόχρονα συνεχάρη τον Υπουργό για την στάση του σε όλα τα εθνικά θέματα. Ειδικότερα τόνισε το γεγονός, πως ο Υπουργός δεν αντιμετωπίζει ως δευτερεύουσας σημασίας τις ελληνοαλβανικές σχέσεις και τα ζητήματα της ΕΕΜ.

Ο κ. Κοτζιάς διευκρίνισε, πως επιθυμεί καλές σχέσεις με την Αλβανία και δεν θα σταματήσει να προσπαθεί για την βελτίωση τους, αναμένει όμως την ανάλογη ειλικρίνεια και από την άλλη πλευρά. Διαβεβαίωσε επίσης τους εκπροσώπους της Ομόνοιας, πως έχει καθημερινή ενημέρωση για τα θέματα μας και πως δεν πρόκειται να κάνει καμία έκπτωση σε κάθε δίκαιο αίτημα της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας στην Αλβανία


omonoia-deeem.org

No comments: