Monday, November 21, 2022

Έξι φορές ο επικεφαλής του SHISH πέρασε τα σύνορα με τα πόδια προς την Ελλάδα

SManalysis


20 Νοεμβρίου 2022


Ενώ η αλβανική μυστική υπηρεσία SHISH, η οποία δεν έχει διμερείς σχέσεις παρόλο που είναι σύμμαχοι στο ΝΑΤΟ, με την Ελληνική Εθνική Υπηρεσία ΕΥΠ, τα πράγματα είναι ακόμη πιο τακτοποιημένα όταν ο νέος αρχηγός του SHISH, αφού κινήθηκε προς την Ελλάδα ως λαθραίος έξι φορές , τα προβλήματα στο έδαφος για την υπηρεσία της αλβανικής ασφάλειας, καταγράφονται συνεχώς και περισσότερο, όπου σχεδόν 500 υπάλληλοι του SHISH και περίπου 3 χιλιάδες πράκτορες, προσωπικά δεδομένα από Ιρανούς χάκερ έχουν εμφανιστεί δημόσια, γεγονός που συνιστά παραβίαση των Εθνική Ασφάλεια της Αλβανίας.



Ο φάκελος των Ιρανών που δημοσιεύτηκε αυτή την Κυριακή έχει ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το πώς έχουν συμπεριφερθεί οι ανώτατοι αξιωματούχοι αυτής της χώρας. Όπως και στην περίπτωση του πρωθυπουργού Έντι Ράμα, από τις πτήσεις τσάρτερ δεν γλίτωσαν ούτε άλλοι ηγέτες της χώρας.




Στον φάκελο που δημοσιεύτηκε για τον αρχηγό της κρατικής αστυνομίας, Muhamet Rrumbullaku, μπορείτε να δείτε όλα τα διαβατήρια που άλλαξε ο Rrumbullaku. Όχι μόνο για εκείνον, αλλά και για άλλα μέλη της οικογένειάς του. Οι Ιρανοί δημοσίευσαν επίσης τις εισόδους και εξόδους από τη χώρα του αρχηγού της κρατικής αστυνομίας.


Από το 2005 έως τον Απρίλιο του 2021, ο Muhamet Rrumbullaku έχει πάει στο εξωτερικό 45 φορές. Η λίστα δείχνει ότι ο Rrumbullaku έχει κάνει επίσης 3 ταξίδια τσάρτερ στο εξωτερικό. Ο Rrumbullaku είναι ο δεύτερος σκηνοθέτης που πέφτει στα δίχτυα των χάκερ μετά τον Gladis Nanos.



Το απόγευμα της Κυριακής, δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του Oljan Kanushi, ο οποίος είναι σήμερα αναπληρωτής διευθυντής της Κρατικής Υπηρεσίας Πληροφοριών. Ωστόσο, διατηρεί τις σκηνοθετικές αρμοδιότητες μετά την αποχώρηση του Χελιδόν Μπέντο.

Από το αρχείο μαθαίνεται ότι ο Kajushi έχει σχεδόν διπλάσια ταξίδια από τον Rrumbullak. Έχει φύγει από τη χώρα 95 φορές από το 2004 έως τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους. Οι περισσότερες μετακινήσεις γίνονται με αυτοκίνητο από διαφορετικά συνοριακά σημεία. Είναι αξιοσημείωτο ότι πέρασε τα σύνορα 6 φορές με τα πόδια, προς την Ελλάδα. Τελευταία φορά καταγράφηκε το 2012 από το συνοριακό σημείο της Καπστίτσας.

No comments: