Sunday, January 20, 2019

Ν.Μιχαλολιάκος από το Σύνταγμα: «Αγώνας μέχρι τέλους ενάντια στην προδοσία της Μακεδονίας»

SManalysis
Ν.Μιχαλολιάκος από το Σύνταγμα: «Αγώνας μέχρι τέλους ενάντια στην προδοσία της Μακεδονίας» (βίντεο)

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος πλαισιωμένος από σύσσωμη την Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος δήλωσε από την πλατεία Συντάγματος όπου παραβρέθηκε στο πλαίσιο του πανελλαδικού συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία:

«Μια μεγάλη ανθρώπινη πλημμύρα από Πατριώτες και Εθνικιστές στην πλατεία Συντάγματος βροντοφωνάζει: Κάτω τα χέρια από την Μακεδονία!

Η Χρυσή Αυγή θα αγωνιστεί μέχρι τέλους για να μην παραδοθεί το Ιερό όνομα της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς. Ζήτω η Νίκη!»

Η Χρυσή Αυγή απαντά στο Μαξίμου: «Παρακρατικοί κουκουλοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσαν τα επεισόδια»

Ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγο το γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής αναφορικά με την ανακοίνωση της κυβέρνησης η οποία επέρριψε τις ευθύνες για τα σημερινά επεισόδια στο Σύνταγμα σε «ακροδεξιούς και οπαδούς» της Χρυσής Αυγής.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρεται στην ανακοίνωση του κόμματος:

«Το παρακράτος του ΣΥΡΙΖΑ με οργανωμένο σχέδιο και με τους γνωστούς-αγνώστους κουκουλοφόρους του, που δεν συλλαμβάνονται ποτέ, έπνιξε στα χημικά την πλατεία Συντάγματος και αμαύρωσε το συλλαλητήριο αρκετών εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων για την Μακεδονία μας.

Μαξίμου: Ακραίοι και Χρυσαυγίτες προκάλεσαν τα επεισόδια - Να τους απομονώσουμε

Πρέπει να απομονωθούν και να καταδικασθούν τα ακραία στοιχεία και μέλη της Χρυσής Αυγής που έδωσαν τον τόνο στο σημερινό συλλαλητήριο, τονίζει σε ανακοίνωσή του το Μαξίμου.

Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού

"Δυστυχώς, για άλλη μία φορά, τον τόνο στο συλλαλητήριο έδωσαν ακραία στοιχεία και μέλη της Χρυσής Αυγής που στη προσπάθειά τους να εισβάλουν στη Βουλή με κουκούλες, πέτρες, ξύλα και ρόπαλα, επιτέθηκαν κατά αστυνομικών, στέλνοντας δεκάδες τραυματίες σε νοσοκομεία.

Στη δημοκρατία μας η ελεύθερη έκφραση των πολιτών αποτελεί αδιαπραγμάτευτο δικαίωμα. Ακόμη και αυτών που επιθυμούν να την καταλύσουν, γιατί όπως λένε, πιστεύουν ότι «η δημοκρατία πούλησε τη Μακεδονία».

Την ίδια στιγμή, όμως, αποτελεί καθήκον και υποχρέωση, όσων πιστεύουμε και υπηρετούμε τη δημοκρατία, να μην τους το επιτρέψουμε.

Να τους απομονώσουμε και να τους καταδικάσουμε απερίφραστα".

No comments: