Monday, March 7, 2016

Για τη δημιουργία της "Μεγάλης Αλβανίας", καθώς και την "ευθύνη" της Ελλάδας

SManalysis

Πού θα πάμε: προς αφομοίωση από την «Μεγάλη Αλβανία», ή μια ισχυρή αντίσταση με την Ελλάδα?

Σήμερα, 25 χρόνια μετά την κατάρρευση του κομμουνισμού, θα υπάρξει μια ισχυρή Αυτόνομη Δημοκρατία στη Βόρεια Ήπειρο και, μέσα σε αυτό μια Χειμάρρα, με ειδικό καθεστώς.

Ελλάδα θα είχε, ένας εταίρος για την ανάπτυξη της Αυτόνομης Δημοκρατίας της Βορείου Ηπείρου, θα έχουν κάνει τις μεγαλύτερες επενδύσεις, όχι στα Τίρανα και την Αλβανία, αλλά και στη Βόρειο Ήπειρο, και ο πληθυσμός, θα αισθάνονται ασφαλείς στη χώρα τους .

Αυτόνομη Δημοκρατία, θα έχουν τη δική της καθεστώς, την κυβέρνηση και το κοινοβούλιο της, μια δεύτερη Ελλάδα στο αλβανικό έδαφος, με Χιμάρα, με καθεστώς "Montekarlo" .Η Ελλάδα και η Αυτόνομη Δημοκρατία της Ηπείρου Βόρεια, τουλάχιστον, σύμφωνα με το Πρωτόκολλο της Κέρκυρας το 1914, θα είταναι μια παράλληλη όπως η Σερβία έχει Republika Srpska στη Βοσνία ή σε Μητροβίτσα Κοσσυφοπέδιο, Ουγγαρία Βοϊβοντίνα στη Σερβία, οι Αλβανοί στην ΠΓΔΜ έχουν την Αλβανία, για να μην προχωρήσει περαιτέρω, Κοσσυφοπέδιο, την απόσχιση από τη Σερβία από το ΝΑΤΟ, 1999.

Το 2008 κήρυξε ανεξαρτησία του Κοσσυφοπεδίου, ενώ η Ελλάδα το 2009, το ελληνικό κοινοβούλιο ψήφισε την ένταξη στο ΝΑΤΟ της Αλβανίας. Υπήρχε καμία εγγύηση, η Ελλάδα από τις ΗΠΑ, σε αντάλλαγμα για την ένταξη της Αλβανίας, για να δημιουργήσουν την Αυτόνομη Δημοκρατία της Βορείου Ηπείρου?

Στη συνέχεια, υπάρχουν δύο μεγάλες πλήγμες: απογραφή στην Αλβανία, οι Έλληνες κατέστρεψαν, και, δεύτερον, την εδαφική διαίρεση, δημοτικές εθνοκάθαρση στη ελληνική παρουσία στη Βόρεια Ήπειρο.

Σήμερα, είμαστε στην αντίθετη θέση. Ξεκινώντας από Σημίτης, Καραμανλής, Παπανδρέου, Παπούλιας, κλπ ,,, θα πρέπει να εξηγηθεί γιατί, η ελληνική εθνική αιτία να εξαφανισαν, την Αυτόνομη Δημοκρατία της Βορείου Ηπείρου, ενώ το αντίθετο συμβαίνει, Τίρανα, κάνει εθνοκάθαρση στη Βόρεια Ήπειρο και δημιουργεί Μεγάλη Αλβανία.

Ενώ στη Χιμάρα Περιφέρεια, ακίνητα λεηλατήθηκαν δίνοντας ολιγάρχες με € 1, και φέρνοντας ανθρώπους που έχουν εκτοπιστεί από άλλες αλβανικές πλευρές ...

Χειμάρρα, είναι το τέλος της εθνοκάθαρσης που συμβαίνει στη Βόρεια Ήπειρο. Πανηπειρωτική Ομοσπονδία Αμερικής και η διασπορά της Χιμάρας, έχουν μεγάλη ευθύνη, να μην αμφισβητήσουν την κατάσταση των ελευθεριών και των δικαιωμάτων της αυτοδιάθεσης της Βορείου Ηπείρου ,, στις ΗΠΑ έχει μια πολύ ερασιτεχνικό ενδιαφέρον, δεν συνειδητοποιούν ότι η κατάσταση στη Χειμάρρα, Βόρεια Ήπειρο, είναι καταστροφική, δράσεις που διεξάγονται από το αλβανικό κράτος, με στενό σύμμαχο της Ουάσιγκτον.

Η Αλβανία, η χώρα προς τα πίσω, με έναν εμφύλιο πόλεμο το 1997 (για την οποία η Ελλάδα και οι ΗΠΑ, δεν είναι επίσημο ακόμα γνωστό, αν και δεν είχε ληφθεί για την υπεράσπιση της Βορείου Ηπείρου, από Ελληνικού Στρατού) ήρθε στο ΝΑΤΟ, από Ελλάδα και συνεχίζεται να ανοίξει το δρόμο για την ΕΕ, ενώ διαπράττει εθνοκάθαρση εναντίον του ελληνικού πληθυσμού στη Βόρειο Ήπειρο, απειλεί με τη βοήθεια του Big Brothers, στη βόρεια Ελλάδας, ιδιαίτερα από Τσάμηδες.

Και ρωτάμε: ποιος είναι υπεύθυνος στην Αθήνα, για την κατάσταση αυτή που έπληξε την οικονομική κατάσταση, πολιτικά και γεωπολιτικά στρατηγικά συμφέροντα της Ελλάδας?

No comments: