Tuesday, April 28, 2015

Ο δρόμος για την αφομοίωση της Χειμάρρας, ..... σε συναγερμό θέση......






Μόνο μια Αποκάλυψη, θα είναι σε θέση να σώσει την Χειμάρρα

 
ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΙΜΑΡΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΧΙΜΑΡΑ, ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΑΝΙΣΕΙ




Ο δρόμος για την αφομοίωση της Χειμάρρας, ..... σε συναγερμό θέση......

Είναι η Χιμάρα, στόχος της πολιτική της Αλβανίας να αφομοιώσθει?

Γράφει:  SManalysis

1. Στρατηγική της Μεγάλης Αλβανίας, κουρτισμένη από Τίρανα και ξένα κέντρα επιβολής είναι η αλλοίωση της πληθυσμιακής αναλογίας, σε παράβαση με τις διεθνές συνθήκες. Μετά την εδαφική διαίρεση, φαίνεται όλο και περισσότερο ξεκάθαρα στους Δρυμάδες, που μπορεί να ακολουθήσουν την μοίρα των Αγ. Σαράντα, εντός δύο ετών, ο πληθυσμός μπορεί να δεκαπλασιαστεί 10 φορές, από Αλβανούς μουσουλμανους, καθώς και από το Κοσσυφοπέδιο .....

2. Ο αντι-δημοκρατικούς νόμους στην Αλβανία, την ενίσχυση της αστυνομίας προς τον ολοκληρωτισμό, η παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, έχουν ξεχάσει το θέμα της Χιμάρας, οι υποψήφιοι Δήμαρχοι, φαίνεται πως δεν έχουν ούτε την βούληση και ακόμα λιγότερο την δύναμη να αντιταχθούν στις πολιτικές των Τιράνων, ή μοιρολατρικά περιμένουν το τελειωτικό χτύπημα, ανάλογα με την περίπτωση καθώς περνά κάθε πρόεδρος της Χιμάρας, ανίκανος να πάρει αποφάσεις

3. Για την οργάνωση του Δήμου της Χειμάρρας, οι αποφάσεις θα λαμβάνονται από τα Τίρανα. Άδειες για την κατασκευή των κατοικιών, θα πρέπει να ελέγχεται από τα Τίρανα και θα υποστηρίζονται Αλβανοι μουσουλμανοι, ενώ οι Έλληνες της Χειμάρρας, θα μείνουν χωρίς άδεια, καθώς και με την απειλή των κατεδαφίσιων.

4. Η κοινοτική περιουσία της Ορθόδοξης Εκκλησίας, σφετερίσθηκε από το κράτος ως κρατική περιουσία, και θα δοθεί σε 10 τουριστικά χωριά, κυρίως στα χέρια νέων-ολιγαρχιών τη; Αλβανίας. Τα εδάφη στην ακτή για τον τουρισμό, να περάσει στους Δήμους...

5. Στη Χιμάρα, θα πρέπει να σεβαστούν οι πληθυσμιακές αναλογίες και όχι να κατακλυστεί από τους αλβανούς και κοσοβάρους άποικους και αφανιστεί σε 5-10 χρόνια.

6. Θα υπάρχει ένα μεγάλο αστυνομικό τμήμα και την υπηρεσία ασφαλείας, δήθεν για «τουριστικές υπηρεσίες», αλλά αντίθετα έχει ως στόχο, τον εκφοβισμό του ελληνικού πληθυσμού.

7. Μεγάλα πολιτικά κόμματα, έχουν υπογράψει την αφομοίωση της Χιμάρας, η οποία αποτελείται από: παρεμπόδιση οποιασδήποτε πληροφορίας σχετικά με τα γεγονότα στη Χιμάρα, εκτός όταν αποτελεί το αλβανικό εθνικό συμφέρον.

 8. Νόμος 7501, θα συνεχίσει να λειτουργεί μέχρι, το σύνολο του εδάφους στη περιφέρεια της Χιμάρα, να «διανεμηθεί» και να ληστευτεί ολοκληρωτικά, και να περάσει σε χέρια τρίτων, κυρίως με την μεσολάβηση πάντα Αλβανών.

9. Η διαδικασία της εγγραφής σε Δρυμάδες, από Δήμος Χιμάρα, έχει ως στόχο την επισημοποίηση της λεηλασίας των εδαφών και την κατασκευή τουριστικών χωριών.

10. Οι πολίτες της Χιμάρας, κυρίως σε Δρυμάδες, αναγκάζονται να πωλούν και εγκαταλείπουν τη χώρα. Ενώ η Αλβανική μαφία σε άριστη συνεργασία με τους Αλβανούς νεό-ολιγαρχες σφετερίζονται τεράστιες εκτάσεις με πλαστά πιστοποιητικά.

 11. Η Ελλάδα είναι σε κρίση, με σοβαρές πολιτικές και γεωπολιτικές. Αυτό εκμεταλλεύεται για τερατουργίες κατά της Χιμάρας, η οποία χρησιμοποιείται από τα Τίρανα. Του ελληνικο Υπουργείου Εξωτερικών και των πρεσβειών στα Τίρανα, είναι πιο αδιάφοροι από ποτέ για την προστασία της περιουσίας των κατοίκων της Χειμάρρας, από τη στιγμή που οι ελληνικές κοινότητες, απαίτησαν την Αθήνα, το 2006, να δηλώσουν "non grata" Έλληνα πρέσβη. Είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση, η ίδια η Ελλάδα έχει χρηματοδοτήσει ένα πρόγραμμα για την καταγραφή των ακινήτων από το 2011, με τον ΟΑΣΕ, αλλά στη θέση του,, είναι εγγεγραμμένη ακίνητα στην περιοχή της Χιμάρας, με την παρέμβαση του κράτους.

 12. Η Ορθόδοξη Εκκλησία είναι εκτός λειτουργίας στη Χιμάρα Περιφέρεια, δεν έχει την εξουσία να προστατεύσει τα συμφέροντα της κοινότητας και την ιδιοκτησία.

 13. Ωστόσο, οι Νεολαία της Χιμάρας, έχει καταστραφεί από τις ενέργειες των γονέων οι οποίοι , μερηκες γιεκογιενιες, πωλούν τη γη, και πανε στο εξοτερικο, και φαίνεται να έχουν χάσει την Εθνική ταυτότητα της Χιμάρας και της εθνικής ιστορίας.


14. Διοικητικές εκλογές, η νέα Εδαφική Διαίρεση, έχουν ως στόχο να δημιουργήσει, μια νέα δυσίωνη πραγματικότητα κατά της Χειμάρρας, να δημιουργηθεί ένα ισχυρό έλεγχο από τα Τίρανα.

15. Τα προγράμματα του Δήμου της Χειμάρρας, δεν προσφέρουν καμία εναλλακτική λύση των προβλημάτων, με βάση το Αλβανικό Σύνταγμα και το διεθνές δίκαιο, για την μη αλλοίωση της πληθυσμιακής αναλογίας στις μειονοτικές περιοχές.

 16. Η αλβανική κυβέρνηση δεν αναγνωρίζει κανένα διεθνές δίκαιο, με έδρα το καθολικό ανθρώπινο δικαίωμα, για την ελληνική γλώσσα, τις καταπατημένες παρουσίες στη Χειμάρα, αλλά χρησιμοποιεί σοβινιστικές μεθόδους, εκμεταλλευόμενοι την ανοχή αν όχι την παρότρυνση από την Ευρώπη, τις ΗΠΑ και την Ελλάδα.

17. Το πρόβλημα που έχουμε, όλοι μαζί, είναι ότι είμαστε χωρισμένοι, μεταξύ των οικογενειών και της κοινότητας, για τα ακίνητα. Χιμάρα έχει πέσει θύμα της αδιαφορίας της Ελλάδα και την κατάσταση της αλβανικής κρατο μαφίας. Ο χειμαρριοτις, ή είναι ο ιδιοκτήτης ή όχι. Λύσεις νόμους κομμουνιστής, ή με τα δώρα της γης 7501 , απο το αλβανικό Κοινοβούλιο φασιστικών νόμων, δεν πάει.

18. Αντιμέτωποι με αυτή την κατάσταση έκτακτης ανάγκης και καταστροφικές πολιτικές όλοι οι άνθρωποι, ο λαός της Χιμάρας, θα πρέπει να καλέσουνε Παγκόσμιο Συνέδριο, για να αποφασίσουν για το μέλλον.

No comments: