Saturday, September 12, 2009


Ανακοίνωση Τύπου ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Το Γενικό Προεδρείο της Δ.Ε.Ε.Ε.Μ «ΟΜΟΝΟΙΑ», συνήλθε στους Αγίους Σαράντα με την ακόλουθη ημερήσια διάταξη:Καθορισμός ημερομηνίας και ημερησίας διάταξης του Γενικού Συμβουλίου».Το Γενικό Συμβούλιο θα πραγματοποιηθεί στους Αγίους Σαράντα, στις 26 Σεπτεμβρίου 2009, με την ακόλουθη ημερήσια διάταξη:Παιδεία. Προβλήματα νέας σχολικής χρονιάς.Παρουσίαση προτάσεων της Επιτροπής Καταστατικού.Οργάνωση Καταστατικής Συνδιάσκεψης.Αποτίμηση αποτελέσματος των βουλευτικών εκλογών.

Οργανωτικά Παραρτημάτων Αγίων Σαράντα και Αργυρόκαστρου.Από το Γενικό Προεδρείου ορίστηκαν πενταμελής επιτροπές για το κάθε Παράρτημα, με αρμοδιότητα να καλέσουν τα συμβούλια των Παραρτημάτων, την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου, για να εκλέξουν Υπερεσιακό Πρόεδρο Παραρτήματος μέχρι να πραγματοποιηθεί η συνδιάσκεψη. Η επιτροπή

Αργυροκάστρου αποτελείται από τους κυρίους : Γιάννη Γιάννη, Δημήτρη Μαλιούκη, Γρηγόρη Τζούμπα, Χρήστο Λεγκο, Θανάση Κύρο. Η Επιτροπή Αγίων Σαράντα αποτελείται από τους : Γιάννη Μπάμπη, Χαράλαμπο Παντέκη, Σωκράτη Καλτσούνη, Ηρώδη Νταλιάνη και Λεωνίδα Παππα.

No comments: