Friday, December 10, 2021

Τι εννοούν οι αρχές με τις συλλήψεις για πλαστογραφία στη Χιμάρα?

SManalysis


Μια αυτοκτονία εντός της ελληνικής κοινότητας, που έγινε τόσο πονηρά από τις αλβανικές κρατικές υπηρεσίες, που θύμιζε καθεστώς δικτατορίας, κατέληξε τελικά σε γεωπολιτικό συμπέρασμα: Μην κατηγορείτε εμάς τους Αλβανούς (Τίρανα) για εθνοκάθαρση, λεηλασία περιουσίας στη Χιμάρα ή παραβιάσεις ελευθεριών. και τα ανθρώπινα δικαιώματα, (Αθήνα) αλλά κοίτα τι κάνουν οι ίδιοι οι Έλληνες της Χιμάρας ,,,,,,,,

Η αλβανική κυβέρνηση έχει δεσμευτεί να καταπολεμήσει τη διαφθορά για αρπαγή γης στη Χιμάρα, ένα συνεχές αίτημα από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ και ένα αίτημα από την Ελλάδα και την ΕΕ, αλλά πραγματοποιεί μια παράσταση, για να δείξει ότι οι «πραγματικοί πλαστογράφοι» είναι οι ίδιοι οι Μπόριο Οι Ηπειρώτες της Χιμάρας και όχι οι Αλβανοί ή οι ολιγάρχες. Πρόκειται για έναν νέο τρόμο, μετριασμένο με προπαγανδιστικά έντυπα, βασικός στόχος είναι να γονατίσουν όσο γίνεται περισσότερο τους Χιμαριώτες και να τους αποκαλέσουν ένοχους γιατί το αξίζουν.

Είναι περίεργο πώς ο ΣΠΑΚ, η Ειδική Εισαγγελία Διαφθοράς στην Αλβανία, άφησε στα χέρια της Β' Δίωξης Αυλώνα, την υπόθεση των πλαστών στην περιοχή της Χιμάρας, ενώ δεν ερευνά ανώτερα στελέχη που σχετίζονται με τη μαφία και το οργανωμένο έγκλημα στην η περιοχή, που κατοικείται από Έλληνες στη Χιμάρα.

Αυτός είναι και ο λόγος που σχεδόν το 75% των Οικοδομικών Αδειών εκδίδεται από τα Τίρανα, με Κυβερνητικές Αποφάσεις, και όχι από τον Δήμο Χιμάρας, που χρησιμοποιήθηκε στη συγκεκριμένη περίπτωση, για την παροχή υπηρεσιών στους ολιγάρχες και ηγεμόνες των Τιράνων με μουσουλμανική σύνθεση, παρά τη θέληση ιστορικός χώρος, συμπαγείς άνθρωποι με παράδοση και δυνατή εκκλησία. Φυσικά, μετά από μια σειρά εκρήξεων με τριτόλιο, για να τρομάξει τους Χιμαριώτες, έρχεται το δεύτερο κύμα, «όποιος μιλάει για το τι κάνει η κυβέρνηση, έχει τη θέση που του αξίζει στη φυλακή», κάνοντας συλλήψεις σε τρίτο επίπεδο, αλλά όχι το πρώτο (Κράτος, μέλη της κυβέρνησης, βουλή, αντιπολίτευση, ολιγάρχες, επιχειρήσεις που ελέγχονται από την κυβέρνηση κ.λπ., ούτε το δεύτερο (Διοίκηση εργαζομένων στο κέντρο των Τιράνων, Υποθήκες, συμβολαιογράφοι, Δήμος κ.λπ.).

Οι συλλήψεις που έγιναν από την αστυνομία της Χιμάρας, είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου, άνθρωποι χωρίς βάρος στη λήψη αποφάσεων ή κρατικά γραφεία, είναι το τρίτο χέρι παραχαράκτες απλών υπαλλήλων, αλλά όχι οι εκτελεστές των Τιράνων, συμβολαιογράφοι, βουλευτές, ολιγάρχες και οργανωμένοι εγκλήματος, που έχουν αναλάβει τον έλεγχο του 75% περίπου των τουριστικών εκτάσεων της Χιμάρας. Αυτό το κύμα γίνεται για να δείξει στην Ελλάδα ότι οι Έλληνες της Χιμάρας, οι ίδιοι παραποιούν, οι ίδιοι πουλάνε και κάνουν κακή χρήση της περιουσίας τους, και το αλβανικό κράτος, σέβεται σύγχρονοι τις Ελευθερίες και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, με σύγχρονους νόμους, ενώ όπως συμβαίνει θα να μην υπάρξει καμία αντίδραση στα Τίρανα, αν και αυτή η διαδικασία θα περάσει όπως η υπόθεση Κατσίφα, όπου ο εισαγγελέας Αργυροκάστρου δήλωσε την αυτοκτονία του.

Στο μεταξύ, ας παρακολουθήσουμε πώς θα αντιμετωπίσουν οι Αλβανοί πολίτες με ελληνική υπηκοότητα στη δικαστική αίθουσα, που σύμφωνα με την εισαγγελία είναι «πλαστό» για 2 χιλιάδες τρία τέσσερα, ή πέντε χιλιάδες μέτρα, ενώ περίπου 400 χιλιάδες μέτρα, μόνο ένας ολιγάρχης από τα Τίρανα. , έχει ληστέψει το ακίνητο, 30 οικογένειες από τους Δρυμάδες, και άλλες τόσες από άλλες ομάδες, αλλά που «φτιάχνουν το νόμο στην Αλβανία» και πώς δεν τους αγγίζει κανείς, πουλώντας τους για 1 εκατομμύριο ευρώ, κάθε βίλα ανάμεσα σε 800 τέτοιες.


Διαβάστε την παρακάτω είδηση ​​από τα γραφεία της πολιτειακής αστυνομίας.

Συλλήψεις στη Χιμάρα. Ανάμεσά τους και ο πρώην αντιδήμαρχος Χιμάρας, που είναι οι 7 συλληφθέντες για εκποίηση περιουσίας

Στη διάρκεια της επιχείρησης με την κωδική ονομασία «Χιμάρα» συνελήφθησαν επτά άτομα, ενώ καταζητήθηκαν άλλα τρία, καθώς δεν βρέθηκαν κατά την επιχείρηση. Σύμφωνα με την εισαγγελία, τα άτομα αυτά σε συνεργασία μεταξύ τους έχουν αλλοτριώσει περιουσίες στις ακτές Δρυμίου και Χιμάρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συλληφθέντες είναι οι: Βασιλάκης Στρακόσα, Έντμοντ Μάρκο, Παντελή Πρίφτι, Ζάχο Μπολάνο, Αλεξ Μπίφσα, Έλτον Μάρκο και Ιρακλί Γκιτσαλί. Ο τελευταίος κατείχε τη θέση του αντιδημάρχου Χιμάρας και απολύθηκε στις 17 Νοεμβρίου.

Τα άτομα αυτά σε διαφορετικές χρονικές περιόδους, συνεργαζόμενα μεταξύ τους, φέρονται ύποπτα ότι με παραποίηση εγγράφων, γραμματοσήμων, γραμματοσήμων και εντύπων, έχουν αλλοτριώσει και αποκτήσει σημαντική γη, στις ακτές της Χιμάρας και του Δρυμίου, την οποία στη συνέχεια πέρασαν στην ιδιοκτησία τους. ή πωλούνται σε άλλα πρόσωπα, αποκομίζοντας σημαντικά χρηματικά ποσά. αναφέρει μεταξύ άλλων το Γραφείο Τύπου της Κρατικής Αστυνομίας.

No comments: