Wednesday, May 26, 2021

Οριοθέτηση των συνόρων στα Βαλκάνια, οι Αλβανοί επιδιώκουν να επιστρέψουν ύποπτα αγορασμένα ακίνητα στην Περιφέρεια Χιμάρα.

SManalysis




Ο τροχός που έχει κολλήσει για χρόνια, άρχισε να κινείται προς το καλύτερο. Οι Αλβανοί που έχουν «αγοράσει» ακίνητα στην Περιφέρεια Χιμάρα, φαίνεται να προσπαθούν να το πάρουν πίσω. Εάν τα νέα που προέρχονται από τη Χιμάρα, οι αλβανή θέλουνε να παρυνε τα χρήματα πήσω, τότε χτυπάνε τα καμπάνα στην Χιμάρα. 

Οι φωνές μας ενημερώνουν ότι πρόσφατα, ένας μεγάλος αριθμός Αλβανών πολιτών, που αγόρασαν βίλες, γη, σπίτια κ.λπ. με αμφίβολες μεθόδους και δεν μπόρεσαν να λάβουν υποθήκες.

Αλλά αυτή είναι μια πλευρά του νομίσματος. Η άλλη πλευρά, η οποία δηλώνεται ανοιχτά, είναι ότι η Χιμάρα με τις αλλαγές των συνόρων στα Βαλκάνια, θα ανήκει στην Ελλάδα και για αυτό, δεν αισθάνονται ασφαλείς τα περιουσιακά στοιχεία που αγοράστηκαν με μαύρο χρήμα, αλλά πάνω απ 'όλα τα μη εγγεγραμμένα ακίνητα.

Σας υπενθυμίζουμε σε αυτήν την περίπτωση ότι, Χωρίς ασφαλή και μη καταχωρημένη ιδιοκτησία που βασίζεται σε διεθνείς συμβάσεις (ο ΟΑΣΕ παραιτήθηκε επειδή ο νόμος περί ιδιοκτησίας στη Χιμάρα, δεν ευνοεί τις ελευθερίες και τα ανθρώπινα δικαιώματα, αλλά στο Κοσσυφοπέδιο, λειτουργεί με διαφορετικό πρότυπο για ιδιοκτησίες για Σέρβοι).

Ενώ η Περιφέρεια Χιμάρα κατοικείται από πρώιμους Έλληνες πολίτες, σύμφωνα με τα Διεθνή Πρότυπα, κανένα κράτος ή κυβέρνηση δεν πρέπει να διαταράξει την εθνική ισορροπία των αυτόχθονων κατοίκων, αρκεί να κληρονομήσουν περιουσία, εκκλησιαστικό έδαφος και όλο τον πολιτισμό, διαφορετικά, κάθε κυβερνητική απόφαση, νόμος ή οτιδήποτε άλλο ασκείται από το αλβανικό κράτος, θα αντιμετωπίσει διεθνή δικαστήρια.

Οι έντιμοι Αλβανοί τελικά συνειδητοποίησαν ότι υπάρχει ένα όριο: η περιουσία δεν μπορεί να λεηλατηθεί και οι φασιστικές στρατηγικές χρησιμοποιούνται για να εκπληρώσουν τις επιθυμίες της μαφίας και των ολιγαρχικών. . 

No comments: