Saturday, December 19, 2020

Σχέδιο αλώσεως των Βαλκανίων από Ερντογάν. Ο Ερντογάν ετοιμάζει “συγκυβέρνηση” μαζί με Μπορίσοφ στην Βουλγαρία

SManalysis




Ο Ερντογάν κατηγορεί την Αθήνα, "Θέλετε να δηλώσετε Έλληνες εκείνους που μιλούν ελληνικά στην Κωνσταντινούπολη ή την Αλβανία (Himara, Koritsa, Vlora) και ένα άλλο πρότυπο για εκείνους τους πολίτες της Θράκης της Ελλάδας που μιλούν Τουρκικά."?

Ανδρέας Μουντζουρούλιας



Ύποπτο τουρκικό σχέδιο βλέπουμε και στη Δυτική Θράκη, για την οποία ο τοπικός μουσουλμανικός τύπος κατηγορεί δήθεν τα ελληνικά ΜΜΕ, ότι έχουν εμμονή με την “τουρκική κοινότητα που ζει στη Δυτική Θράκη, η οποία θέλει να μιλά και να γράφει τη μητρική της γλώσσα, την τουρκική".

Συγκρίνει δε τους Έλληνες στην Κωνσταντινούπολη ή στην Αλβανία που μιλούν τη μητρική τους ελληνική γλώσσα.



Στηλιτεύεται επίσης η ελληνική γλώσσα στις πινακίδες των εισόδων των μειονοτικών χωριών στην Θράκη, διότι προφανώς τους ενοχλεί.

“Δεν αφήνουν την Μουσουλμανική Τουρκική μειονότητα να μιλά Τουρκικά, που είναι οι δικές τους αξίες και η μητρική τους γλώσσα;

Όταν πρόκειται για τη δουλειά σας, γράφετε «Έλληνες Μουσουλμάνοι», όταν όλα είναι καλά, γράφετε «Έξω οι Τούρκοι από την Θράκη» και φωνάζετε”, αναφέρει μεταξύ άλλων η εφημερίδα.

Πρόκειται σαφώς για προσπάθεια πιθανής υποκίνησης οργής στην περιοχή από κάποιους ακραίους, για να παρέμβει πιθανόν στην συνέχεια ο “σωτήρας” Τούρκος πρόεδρος, εγείροντας θέμα για την περιοχή, αφού αυτό αποτελεί το κύριο σχέδιο του.

Η Ελλάδα συμπεριφέρθηκε και συνεχίζει να το πράττει, με το καλύτερο τρόπο διαχρονικά στην μουσουλμανική μειονότητα, παρά τα όποια λάθη του παρελθόντος, και σε σχέση με τον απάνθρωπο και ωμό τρόπο της Τουρκίας στους Έλληνες που ζούσαν στην χώρα αυτή, η διαφορά είναι χαώδης.

Οι συνθήκες και οι επίσημοι νόμοι του ελληνικού κράτους είναι γνωστοί και περιλαμβάνουν όλους τους πολίτες της ελληνικής επικράτειας, χωρίς καμία απολύτως διάκριση.   

No comments: