Tuesday, October 15, 2019

Καλώς ήλθατε στο Συμβούλιο της Βορείου Ηπείρου,, bye bye Ομόνοια

SManalysis



Αντίο Ομόνοια. Στα τριάντα χρόνια της μεγάλης Αλβανικής μετάβασης, η Ομόνοια έχει αγκαλιάσει πιο έντονα την κοινότητα της Βορείου Ηπείρου από ό, τι την ενώνει.

Και τώρα, φυσικά, η σειρά προέρχεται από τις ΗΠΑ, στη Βόρεια Ήπειρο. Η Ομόνοια πρέπει να κηρυχθεί ολοκληρωμένη από την αποστολή της. Τα λάθη της Αθήνας, τα οποία εξακολουθούν να διατηρούν το επίσημο Ελληνικό Σύνδρομο Μειονότητας, κοστίζουν ακριβά στους Έλληνες, ιδιαίτερα στη Χιμάρα, την Αγία Σαράντα, τη Νάρτα, την Κορίτσα, περιοχές που η κομμουνιστική κυβέρνηση είχε παραλείψει από τις περιοχές του Διεθνούς Μειονοτικού Σχεδίου.

Στο πλαίσιο αυτό, η Ελληνική Εξωτερική Πολιτική, οι ελληνικές κυβερνήσεις, παρέμειναν αδιάφορες για τις γεωπολιτικές αλλαγές στα Βαλκάνια, το γεωπολιτικό της όραμα για 70 χρόνια, ήταν «Τι θα συμβεί στο Κοσσυφοπέδιο, το ίδιο καθεστώς, Βόρεια Ήπειρος "

Ένα Συμβούλιο της Βόρειας Ηπείρου θα αντικαταστήσει την Ομόνοια με αξιοπρέπεια που, στο πλαίσιο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθεριών, και της αυτοδιάθεσης των Ελλήνων της Ηπείρου, πρέπει να αντιμετωπίσει τη νέα κατάσταση στα Βαλκάνια.

No comments: