Wednesday, March 6, 2019

Η Αθήνα δεν πρέπει να επαναλάβει τα λάθη του 1997 του Σημίτη Τζοξατζόπουλου και του Πάγκαλου.

SManalysis



Η Αλβανία είναι ένα βήμα πιο κοντά στο χάος.

Αναμενόμενες εξελίξεις.

Rama, στην Ιταλία, για διαβουλεύσεις με τη Ρώμη. Αθήνα εν όψει των εξελίξεων.

Ιταλία φόβους ενός Αλβανού έξοδο ως το 1997, όταν η Αλβανία γλιστρήσει σε εμφύλιο πόλεμο, άγριος, στο οποίο 6 χιλιάδες άνθρωποι σκοτώθηκαν και να καταστραφούν αλβανικό στρατό ..
Image result for antonio tajani onu

Δήλωση του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Antonio Tajani στον ΟΗΕ, ότι η Αλβανία ρισκάρει την εμπλοκή στον εμφύλιο πόλεμο, έχει προκαλέσει συναγερμό στην Ιταλία, ο Πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα, ζήτησε σε όλα τα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια της RAI, TG5, και μεγάλες ιταλικές εφημερίδες, ό, τι είναι συμβαίνει επί του παρόντος με την Αλβανία.

Το 2017, η Αλβανία έχει υπογράψει με τον ΟΗΕ, εγγύηση ενός σταθερού κράτους, ακόμη και αν η χώρα αυτή εμπλέκεται σε εμφύλιο πόλεμο.

Image result for scaparrotti senate

Για αποσταθεροποιητικές καταστάσεις στην περιοχή, μιλάει διοικητής του ΝΑΤΟ, Scaparroti, ο οποίος είπε ότι η κατάσταση στα Βαλκάνια, ειδικά στα βόρεια σύνορα της Ελλάδα, είναι ανησυχητικό το γεγονός ότι επηρεάζει το Κοσσυφοπέδιο, τη Σερβία, την Αλβανία και τα Σκόπια, κατηγορώντας την επιρροή της Ρωσίας ... ..

Η Γερμανία σαφώς δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε κόστος μπορεί να προκύψει στα Βαλκάνια για τον διαχωρισμό των συνόρων. Ενώ το ΝΑΤΟ μπορεί να αναλάβει στρατιωτικές δαπάνες, τίθεται το ερώτημα εάν θα εμπλακεί ή όχι ο ΟΗΕ.

Δυτικές δυνάμεις πιστεύουν ότι θα πρέπει να ενισχύσει τη θέση του Έντι Ράμα, για να αντιμετωπίσουν φορές αναρχική κίνηση της αλβανικής αντιπολίτευσης, που έχει χάσει τις θέσεις στο Κοινοβούλιο της Αλβανίας, και επιτρέποντας την αλβανική Κοινοβούλιο, να θεσπίσει συνταγματικούς νόμους.

Related image

Όσον αφορά την Ελλάδα, η οποία έχει το μεγαλύτερο μερίδιο της Περιφέρειας, το ΝΑΤΟ έχει ζητήσει την προσθήκη των στρατευμάτων της στη Θεσσαλονίκη και στα βόρεια σύνορά της, λόγω της αποσταθεροποίησης της περιοχής, αλλά και τη σταθεροποίηση άμεση κατάσταση, που συμπεριλαμβανομένων των Τιράνων, των Σκοπίων και της Πρίστινα.

Η Αθήνα πρέπει να είναι έτοιμη, σε μια ειδική αποστολή, για την προστασία και τη διασφάλιση της ελληνικής μειονότητας στην Αλβανία, και να μην επαναλάβει το λάθος στο μοιραίο κυβέρνηση Σημίτη το 1997.

Ελληνική κοινότητα της Βορείου Ηπείρου και της Χιμάρας, παραμένει ο στόχος της λεηλασίας ακίνητα, μέσω του βρώμικου χρήματος της αλβανικής μαφίας, και υπάρχει κίνδυνος επιδείνωσης της κατάστασης, ή αν κάποιος από την Αλβανία, που περιλαμβάνονται σε μια κατάσταση αναρχίας και χάους.

Rama in TV5 Link
Antonio Tajani ONU
Scaparroti NATO Balkan 

No comments: