Wednesday, February 7, 2018

Ίσως η εθνοκάθαρση της Χειμάρας σηματοδοτεί το τέλος των εθνίκών ελληνικών υποθέσεων στη Βόρειο Ήπειρο






Χιμάρα σε εξέγερση, 2 χρόνια

«η παράδοση της Χειμάρας εμφανίστηκε όταν ο πρωθυπουργός Έντι Ράμα έφερε ειδικά στρατεύματα στη Χειμάρα και προκάλεσε τα σπίτια των σταυροφόρων, ενώ ο υπουργός Κότζιας δικαιολόγησε την επέμβαση της αλβανικής αστυνομίας στη Χειμάρα.


δήλωση

Κοτζιά: "Η Ελλάδα θα υπερασπιστεί το δικαίωμα της ελληνικής κοινότητας σε όλη την επικράτεια της Αλβανίας, αν όχι, τότε η Ελλάδα θα αποφασίσει, την ΒΕΤΟ για Αλβανία, στην ΕΕ".

Edi Rama: "Η ένταση στη Χιμάρα, που σχεδιάσαμε, για να αντιμετωπίσουμε τους ισχυρισμούς μας, με την Ελλάδα, είναι ισότιμη, διαφορετικά δεν θα είχαμε φτάσει σε αυτές τις συνομιλίες".

Αυτή η δήλωση του Πρωθυπουργού της Αλβανίας τον θέτει υπό την κατηγορία της γενοκτονίας και της εθνοκάθαρσης, καθώς παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις ελευθερίες στην περιοχή της Χιμάρας.

Χιμάρα σήμερα.

Πιστεύετε ότι με την Αλβανία η Ελλάδα παίζει κάτω από το τραπέζι?

Tο αντίθετο δείχνει διαφορετικά στην πράξη.

Ο τρόμος και η εθνοκάθαρση συμβαίνουν περισσότερο από ποτέ στη Χιμάρα ...


Το ερώτημα είναι: ποιος θα σταματήσει τον Ράμα με τους ολιγάρχες και τους ισλαμιστές Αλβανούς, για να σταματήσει η κατασκευή και λεηλασία του εδάφους στο Δρυμάδες - Παλάσα, που είναι το 50% της επικράτειας της Χειμάρας?

To ζήτημα της Μακεδονίας ανοίγει ένα πρόβλημα στην Ελλάδα και, από την άλλη, τελικά καθαρίζεται, ο Ελληνισμός στη Βόρεια Ήπειρο, στη Χιμάρα;

Ίσως η εθνοκάθαρση της Χειμάρας σηματοδοτεί το τέλος των εθνοτικών ελληνικών υποθέσεων στη Βόρειο Ήπειρο

No comments: