Saturday, April 25, 2015

Μόνο μια Αποκάλυψη, θα είναι σε θέση να σώσει την Χειμάρρα

SManalysis



  Τι συμβαίνει στην Χιμάρα? Είναι η Χιμάρα, στόχος της πολιτική της Αλβανίας να αφομοιώσει?


1. Στρατηγική της Μεγάλης Αλβανίας απω Τίρανα, μετά την εδαφική διαίρεση, τα πάντα φαίνεται και περισσότερο, σε Δρυμάδων, το οποίο μπορεί να είναι η μοίρα του Αγ. Σαράντα, εντός δύο ετών, ο πληθυσμός μπορεί να πάει 10 φορές, απω Αλβανούς μουσουλμανου, καθώς και από το Κοσσυφοπέδιο .....


2. αντι-δημοκρατικούς νόμους στην Αλβανία, την ενίσχυση της αστυνομίας προς τον ολοκληρωτισμό, η παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, έχουν ξεχάσει το θέμα της Χιμάρας, ο Δήμαρχος του μέλλοντος, δεν θα υπάρχει δύναμη να αντιταχθού στις πολιτικές των Τιράνων, ή θα τελειώσει, ανάλογα με την περίπτωση καθώς περνά κάθε πρόεδρος της Χιμάρας, ανίκανος να πάρει αποφάσεις


3.Το  Οργάνωση του Δήμου της Χειμάρρας, οι αποφάσεις θα λαμβάνονται από τα Τίρανα. Άδειες για την κατασκευή των κατοικιών, θα πρέπει να ελέγχεται από τα Τίρανα και θα υποστηρίζεται αλβανική μουσουλμανοη, ενώ οι Έλληνες της Χειμάρρας, θα μείνουν χωρίς άδεια, καθώς και με την απειλή της διαταραχής τους ..


4. Η κοινοτική Κτηματολογίου και της Ορθόδοξης Εκκλησίας, απήχθη από το κράτος ως κρατική περιουσία, και θα δοθεί σε 10 τουριστικά χωριά, απω ολιγαρχικοί Αλβανίας.Οη εδάφη στην ακτή για τον τουρισμό, να περάσει στις κρατικές...


5. Κέντρο, Χιμάρα, θα πρέπει να απομονωθεί από τα προβλήματα του Ελληνισμού, που περιβάλλεται από το αλβανικό πληθυσμό για 5-10 χρόνια.


6. Θα υπάρχει ένα μεγάλο αστυνομικό τμήμα και την υπηρεσία ασφαλείας, δήθεν για «τουριστικές υπηρεσίες», αλλά αντίθετα έχει ως στόχο, τον εκφοβισμό του ελληνικού πληθυσμού.

7. Μεγάλα πολιτικά κόμματα, έχουν υπογράψει την αφομοίωση της Χιμάρας, η οποία αποτελείται από: παρεμπόδιση οποιασδήποτε πληροφορίας σχετικά με τα γεγονότα στη Χιμάρα, εκτός όταν αποτελεί το αλβανικό εθνικό συμφέρον.


8. Νόμος 7501, θα συνεχίσει να λειτουργεί μέχρι, το σύνολο του εδάφους στη Χιμάρα περιφέρεια, που θα διανεμηθεί από τη ληστεία της κοινότητας του εδάφους, και να τα πωλούν σε τρίτους, οι Αλβανοί.


9. Η διαδικασία της εγγραφής σε Δρυμάδες, από Δήμος Χιμάρα, έχει ως στόχο την επισημοποίηση λεηλατήθηκοη εδάφη και την κατασκευή τουριστικών χωριών.


10. Οι πολίτες της Χιμάρας, κυρίως σε Δρυμάδες, πωλούν προσγειώνεται χωρίς πιστοποιημένα και εγκαταλείπουν τη χώρα τους, ελέγχεται εξ ολοκλήρου από την αλβανική μαφία των ολιγαρχών.


11. Η Ελλάδα είναι σε κρίση, με σοβαρές πολιτικές και γεωπολιτικές. Αυτό είναι σε μεγάλο ταύρο κατά Χιμάρα, η οποία χρησιμοποιείται από τα Τίρανα.


12. Η Ορθόδοξη Εκκλησία είναι εκτός λειτουργίας στη Χιμάρα Περιφέρεια, δεν έχει την εξουσία να προστατεύσει τα συμφέροντα της κοινότητας και την ιδιοκτησία.


13. Κανένα πολιτικό κόμμα δεν προστατεύει τα συμφέροντα της Χιμάρας. Η Διασποράς και η Ελλάδα, όπως δείχνουν τα γεγονότα, που επενδύονται για την υποστήριξη, Δήμαρχος της Χιμάρας και την Ομόνοια, αλλά το τέλος του δεν ήταν ένδοξη, τα συμφέροντα της Κοινότητας, κατασχέθηκαναε με προσωπικά αυτά.


14.Ωστόσο, οι Νεολαία της Χιμάρας, έχει καταστραφεί από τις ενέργειες των γονέων οι οποίοι πωλούν τη γη, και έχουν χάσει τις αισθήσεις της Χιμάρας ανεξάρτητης εθνικής ιστορίας.


15. λύσεις που απαιτούνται από το αλβανικό πολιτικό σύστημα, συμπεριλαμβανομένης της Ομόνοιας, είναι έξω από την ιστορική λογική της Χειμάρρας. Για τους σκοπούς του ιδιότητες, το αλβανικό πολιτικό σύστημα, έχει διχάσει Χιμάρα.


16. Διοικητικές εκλογές, η νέα εδαφική διαίρεση, έχουν ως στόχο να δημιουργήσει, μια νέα στρατηγική της Χειμάρρας, να δημιουργηθεί ένα ισχυρό έλεγχο από τα Τίρανα.


17. Προγράμματα των υποψηφίων για δήμαρχος του Δήμου της Χειμάρρας, δεν έχουν καμία εναλλακτική λύση για τις ιδιότητες, με βάση το Αλβανικό Σύνταγμα και το διεθνές δίκαιο.


18. Η αλβανική κυβέρνηση δεν αναγνωρίζει κανένα διεθνές δίκαιο, με έδρα το καθολικό ανθρώπινο δικαίωμα, για την ελληνική γλώσσα γνωστή επιφάνεια στη Χειμάρρα, αλλά χρησιμοποιεί μεθόδους σοβινιστική, ανεκτή από την Ευρώπη, τις ΗΠΑ και την Ελλάδα.


19. Αντιμέτωποι με αυτή την κατάσταση έκτακτης ανάγκης και καταστροφικές Όλοι οι άνθρωποι, ο λαος  της Χιμάρας, θα πρέπει να καλεσουνε Παγκόσμιο Συνέδριο, για να αποφασίσουν για το μέλλον.




http://top-channel.tv/lajme/artikull.php?id=297633#tab

No comments: