Thursday, February 12, 2015

"STOP", η εγγραφή των τίτλων ιδιοκτησίας, στην περιοχή της Χειμάρρας, χωρίς την επίλυση του Συντάγματος, με το δικαίωμα να κληρονομούν περιουσία





Αλβανική Κυβέρνηση, σε συνεργασία με το Δήμο της Χειμάρρας, ξεκίνησε την καταγραφή των ακινήτων, στην περιοχή του Δρυμάδες, Χιμάρα Περιφέρεια ..

Θέλουμε να τονίσουμε ότι αυτή η προσπάθεια θα αποτύχει. Οι κάτοικοι της Χιμάρας, δεν θα ενταχθούν να εγγραφείτε ιδιότητές τους που κληρονόμησε από τους πατέρες και παππούδες, εξ ονόματος της ολιγαρχίας και της αλβανικής μαφίας, που συνδέονται με τις δομές του αλβανικού κράτους.

Το έργο αυτό, παρεμβαίνει με το Project "του ΟΑΣΕ - ΕΕ», για την εγγραφή των τίτλων ιδιοκτησίας, στην ακτή του Ιονίου περιοχή, Λογαρά - Xare 1,5 εκατ
ευρω.

Ένας από τους χρηματοδότες του έργου αυτού είναι η Ελλάδα, η οποία έχει άμεσο ενδιαφέρον για την πρόοδο της διαδικασίας της καταγραφής των τίτλων ιδιοκτησίας, διότι σε αυτήν την περιοχή ζουν περίπου το 80% ελληνικής καταγωγής.

Το έργο της αλβανικής κυβέρνησης έχει ως στόχο:

1. νομιμοποιήσει εδάφη που διανέμονται από το Νόμο 7501 ως το 1992 και το 2013.

2. νομιμοποιήσει τους τίτλους στους ολιγάρχες και την αλβανική μαφία.

3. Για να αποικίσουν
την Χειμάρρα, και να σπάσει την εθνοτική ισορροπία μεταξύ Ελλήνων και Αλβανών, η οποία δεν μπορεί να γίνει ανεκτή από τον ΟΗΕ, του ΟΑΣΕ και της ΕΕ.

4. Για την εγγραφή της γης λεηλατήθηκαν, την κοινότητα και την Ορθόδοξη Εκκλησία, εξ ονόματος της μαφίας και της ολιγαρχίας.

5. Σε αυτό το έργο περιλαμβάνονται προσωπικότητες του αλβανικού κράτους που έχουν άμεσο ενδιαφέρον για την κατασκευή τουριστικών χωριών,, τα πιο ισχυρά ολιγάρχες της Αλβανίας, οι οποίοι έχουν υπό τον έλεγχό του τα μέσα ενημέρωσης, οι πολιτικοί όλων των κομμάτων, των εισαγγελέων και των δικαστών που θέλουν να διδάσκουν λεηλατήθηκαν ιδιοκτησία της Χιμάρας Περιφέρεια.

6. Το έργο έχει μια ισχυρή επίδραση εκλογικές ψηφοφορίες νομοθετήσει για αγοράστηκαν των ψηφοφόρων που έχουν ληφθεί παράνομα γη που δεν ανήκουν στις οικογένειές τους, και πωλούν στη μαύρη αγορά.

7. Αυτή είναι μια τελευταία προσπάθεια, ένα στρατηγικό σχέδιο της Μεγάλης Αλβανίας, για να κατακτήσει
στην Χειμάρρα Περιφέρεια, με διεφθαρμένους μεθόδους.

Χιμάρα Κοινότητα
 Αλβανία  


http://eeas.europa.eu/delegations/albania/press_corner/all_news/news/2011/20110721_01_en.htm 


https://www.change.org/p/the-european-commission-the-land-in-himara-belongs-to-the-people-of-himara-land-and-property-registration-now 

No comments: