Wednesday, October 14, 2009

The Greek organisation in Albania "Omonia" calls General Election Council

Έκτακτη καταστατική συνδιάσκεψη της Ομόνοιας

Το Γενικό Συμβούλιο της Δημοκρατικής Ένωσης Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας «ΟΜΟΝΟΙΑ», σε Τακτική Συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στους Αγίου Σαράντα, το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2009, με βασικό θέμα την αναδιοργάνωση της Ομόνοιας, ενέκρινε το ακόλουθο χρονοδιάγραμμα.

Μέχρι τις 10 Νοεμβρίου 2009, η πενταμελής Επιτροπή Καταστατικού, θα παραδώσει τις προτάσεις για την τροποποίηση του Καταστατικού.Η 10η Δεκεμβρίου, είναι η τελευταία ημερομηνία για την κατάθεση γραπτών προτάσεων για το Νέο Καταστατικό. Παρακαλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς (Αδελφότητες, ομοσπονδίες, σύλλογοι που δραστηριοποιούνται στην Αθήνα και αλλού) να καταθέσουν τις προτάσεις τους εγκαίρως.

Το επόμενο Γενικό Συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2009, θα ορίσει την ημερομηνία και το πρόγραμμα της Έκτακτης Προγραμματικής Καταστατικής Συνδιάσκεψης.Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

Socialist Party Leader Edi Rama accused Berisha for robbery lands and properties in Ionian Coast Line

Ο Έντι Ράμα κατηγορεί τον Μπερίσα ως τον κύριο υπεύθυνο για την μη λύση του ιδιοκτησιακού στην περιοχή της Χιμάρας

Στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας το Σάββατο στα Τίρανα ο Ράμα ανάμεσα στα πολλά επιχειρήματα που παρέθεσε, για τον λόγο που ο Μπερίσα έκλεψε την ψήφο της αντιπολίτευσης, είπε:...

"Οι ψήφοι της αντιπολίτευσης εκλάπησαν για να αλλοιώσουν, σε βάρος του κοινού συμφέροντος και προς όφελος της οικογένειας (Μπερίσα), το δικαίωμά μας στην κοινή ιδιοκτησία των ποταμών, βουνών, δασών και ακτών αλλά και το δικαίωμα της ατομικής ιδιοκτησίας με πολλούς πολλούς νόμιμους ιδιοκτήτες, κυρίως στην παράκτια ακτή (Χιμάρα) όπου κανένα τετραγωνικό μέτρο δεν επιστρέφεται χωρίς την συναίνεση της εξουσίας της οικογένειας (Μπερίσα)".

No comments: