Sunday, February 26, 2017

Έλληνες πολιτικοί ηγέτες "αγωνίζονται μεταξυτους", και το έδαφος, πωλείται στη Βόρεια Ήπειρο ,,,

SManalysis 


Συνεχίζοντας την πολιτική της διαίρεσης και όχι η δημιουργία ενός ενιαίου μετώπου ισχυρή και ενωμένη στη Βόρειο Ήπειρο, οι εκπρόσωποι αυτοί, έχουν γίνει μέρος των 25 χρόνων του πολέμου μεταξύ τους, περνώντας από το ένα αλβανικο κόμμα και συνασπισμού στην άλλη. 


 Παραδόξως, ακόμη και μετά από 26 χρόνια, οι Έλληνες της Αλβανίας, έχουν μια ελάχιστη απαίτηση, ενώ για μεγάλο χρονικό διάστημα, θα επρέπει να έιχαναι ισχυρότερη εκπροσώπηση τουλάχιστον 40 βουλευτές, ως μέρος του αλβανικού κράτους, και να προκαλέσει τον σχηματισμό της κυβέρνησης, όπως συμβαίνει στη FYROM.

Γνωρίζουμε ότι η Αθήνα είναι η κύρια αιτία της σημερινής καταστασης για 400.000 ψήφους της Βορείου Ηπείρου, δεν είναι αναπόσπαστα μέρη, της πολιτικής της Αλβανίας, τα οποία θα τοποθετηθούν τα πεπρωμένα χρόνια πριν, και σήμερα, στη Βόρειο Ήπειρο, οι Έλληνες θα ειχαν, μια Αυτόνομη δημοκρατία, και θα ζήσαν με τις αρχές στο έδαφός τους, παρθένα από μουσουλμάνους Αλβανούς. 

Αλλά δυστυχώς αυτό συμβαίνει. Ελλάδα πριν από 20 χρόνια, μέλη της ΕΕ και του ΝΑΤΟ, είχε όλες τις ευκαιρίες, για να αναπτύξει μια δεύτερη κατάσταση, στην Αλβανία, τη Δημοκρατία της Βορείου Ηπείρου, οι ελληνικές επενδύσεις δισεκατομμυρίων ευρώ "Σχέδιο Οικονομικής των Βαλκανίων" δεν θα εισαναι εγκατασταθούν, στα Τίρανα, αλλά στη Βόρεια Ήπειρο. 

Εν τω μεταξύ, οι Έλληνες πολίτες στη Βόρειο Ήπειρο, δεν θα έιχαν εγκαταλείψει τη χώρα, και θα έιχαν το δικό τους κοινοβούλιο και την κυβέρνηση τους. Αλλά αντι-εθνικές πολιτικές της εξωτερικής πολιτικής της Ελλάδα, ιδιαίτερα Σημίτης, Πάγκαλος, Παπανδρέου, «παραδωσαναι" τον Βορείου Ηπείρου, προσ στα Τίρανα, 

Τώρα είμαστε σε μια στιγμή δυστυχώς, όπου η ηγεσία των Ελλήνων στη Βόρειο Ήπειρο, να θέσει σε κίνδυνο την πολιτική εκπροσώπηση, ενώ η περιοχή είχε καταληφθεί από Αλβανούς μουσουλμάνοι. Η μόνη ελληνική αντίσταση, ενάντια στα σχέδια αφομοίωση των Αλβανών των Τιράνων, είναι Χιμάρα. 

Αλλά ακόμη και εδώ, η Ελλάδα, παραμενει μακριά, περιέργως σήμερα, καμία συγκεκριμένη βοήθεια στην πραξη, να σταματήσει ένα κύμα της αλβανικής εθνικιστικής, για την κλοπή του εδάφους, η οποία ανήκει στους Έλληνες, 3000 από χρόνια ...

Related:

ΠΟΛΙΤΙΚΟI ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ

Γιώργος ΜΥΤΙΛΗΣ


Ένα προεκλογικό φαινόμενο είναι τόσο έντονο, που σου προκαλεί αηδία.


Τα αποτυχημένα πολιτικά μας πρόσωπα, τα πατριωτάκια: Ντούλες, Τάβος, Μάρτος, Αγγέλης ...


- ενώ ο τόπος χάνεται -


χωρίς ίχνος ντροπής και στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, θα διεκδικήσουν για πολλοστή φορά, τη βουλευτική έδρα.

Για να μας εκπροσωπήσουν ως Μειονότητα στο Αλβανικό Κοινοβούλιο.

Γέρασαν στη βουλευτική καρέκλα, πάνω στο έγκλημα. Κατάντησαν πολιτικοί βρυκόλακες.

Ο κόσμος θα τους ψηφίσει ξανά. Θα τους δώσει εντολή, το δικαίωμα για να ξεπατώσουν εντελώς τον ρημαγμένο τόπο μας.

Για να έχουν έτσι αποκλειστικότητα στην ενοχή. Έντονη πάνω στο εγκληματικό τους έργο τη σφραγίδα τους.


Συνειδητοποιώ την πράξη αυτή και αναριγώ.


Πραγματικά θλίβομαι…!



No comments: