Monday, February 27, 2017

Αρτα: 109 κιλα κανναβης επλασαε αστηνομια




Η Ανακοίνωση Της Αστυνομίας Για Τα 109 Κιλά Κάνναβης Στο Κομπότι [Φωτο]


Μια ακόμη σημαντική  ποσότητα ναρκωτικών ουσιών εντοπίστηκε μετά απο  αστυνομικό έλεγχο ,αυτή τη φορά στο Κομπότι Αρτας.


Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δύο άτομα συνελήφθησαν σήμερα το πρωί  στο Κομπότι Άρτας, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας.
Πρόκειται για έναν 48χρονο άνδρα και μία 55χρονη γυναίκα, οι οποίοι μετέφεραν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο 58 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (109.350) γραμμαρίων.]


Στο πλαίσιο δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και συντονισμένης επιχείρησης, συνελήφθησαν σήμερα το πρωί σε μπλόκο στο Κομπότι Άρτας,  δύο ημεδαποί, γιατί μετέφεραν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, πάνω από 109 κιλά ακατέργαστης κάνναβης
Η συγκεκριμένη επιχείρηση πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας

Συνελήφθησαν, σήμερα (27-02-2017) νωρίς το πρωί  σε μπλόκο στο Κομπότι Άρτας, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης αστυνομικών της Ειδικής Ομάδας Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας και του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, δύο ημεδαποί, ένας 48χρονος άνδρας και μία 55χρονη γυναίκα, κατηγορούμενοι για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών με σκοπό τη διακίνηση τους στο εσωτερικό της χώρας.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν αξιοποίησης στοιχείων, οι δύο δράστες εντοπίστηκαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και μετά από έρευνα, βρέθηκαν στα πίσω καθίσματα και στο χώρο των αποσκευών του οχήματος, (58)  ανισοβαρείς συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους -109- κιλών και -350- γραμμαρίων.
Συνολικά κατασχέθηκαν:

• -109- κιλά και -350- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
• ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο
• τρία κινητά τηλέφωνα

Την προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας, ενώ οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.


No comments: