Friday, December 30, 2016

Σοκ στη Ρωσία: Δηλητηρίασαν το Ρώσο πρέσβη στο Ισραήλ!

Infognomon

Τουρκικό δημοσίευμα (από το F5haber) που αναφέρεται σε νέο χτύπημα για τη Ρωσία με τη δηλητηρίαση του Ρώσου πρέσβη στο Τελ Αβίβ
 
Τελ Αβίβ.
Ο πρέσβης της Ρωσίας στο Τελ Αβίβ, Αλεξάντερ Πέτροβιτς, σύμφωνα με αναφορά του νοσοκομείου  δηλητηριάσθηκε σε δείπνο σε εστιατόριο της πόλης. 

Ο Ρώσος διπλωμάτης  αισθάνθηκε δυσφορία μετά το φαγητό και όπως έγινε γνωστό δηλητηριάσθηκε.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Yedioth Ahronoth», ο Πέτροβιτς αμέσως μετά το δείπνο του μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση σε νοσοκομείο του Τελ Αβίβ.
Μετά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο ο Ρώσος πρέσβης εισήχθη για νοσηλεία στην εντατική θεραπεία.

Η ισραηλινή εφημερίδα  σημειώνει ότι ο Ρώσος πρέσβης μετά από μερικές ώρες ιατρικής παρακολούθησης βρίσκεται, τώρα, σε καλή κατάσταση.
Τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης, όπως αναφέρει το τούρκικο δημοσίευμα του f5 haber, αναφέρονται σε ενδεχόμενη προσπάθεια επίθεσης με δηλητήριο κατά του πρέσβη Αλεξάντερ Πέτροβιτς.
Η ρωσική κοινωνία έχει συγκλονισθεί από το γεγονός αυτό που ακολουθεί τα πρόσφατα γεγονότα, της δολοφονίας του Ρώσου πρέσβη στην Τουρκία, της πτώσης του ρωσικού αεροσκάφους στη Μαύρη Θάλασσα με την απώλεια όλων των επιβαινόντων, αλλά και του θανάτου του Ιγκόρ  Σετσίν, κύριος σύμβουλος του διευθυντής της ‘Rosneft’, Όλεγκ Έροβινκ, που βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του στο κέντρο της Μόσχας.

No comments: