Saturday, December 9, 2017

Αφήσαμε τη Θράκη στο έλεος των Τούρκων – Eβαλε τις «βάσεις για δημοψήφισμα» ο Τούρκος!


Δημοσίευση: 9 Δεκεμβρίου 2017, Pentapostagma

Άσχετοι και επικίνδυνοι πολιτικάντηδες αποφάσισαν με τις άστοχες ενέργειές τους, να αφήσουν την Ελληνική Θράκη μας στο Έλεος των των Τούρκων που έβαλαν τις «Βάσεις για το δημοψήφισμα» στο προσεχές «Μέλλον στη Περιοχή !»


Ο Τούρκος δεν τήρησε κανέναν από τους όρους που η Ελληνική διπλωματία ,που πίστευε ότι έθεσε και περίμενε απο τον Σουλτάνο να τηρήσει τα συμφωνηθέντα στη Θράκη μας …Πράγμα που σημαίνει ότι ο Τούρκος ήξερε ότι δεν θα αντιδρούσαμε ότι και αν έκανε !


Με το να θέσει ζήτημα αναθεώρησης της Συνθήκης της Λωζάνης σε συνέντευξη του σε Ελληνικό τηλεοπτικό Κανάλι και τις δηλώσεις του πριν αναχωρήσει για την Ελλάδα για 150χιλ Αδέρφια του στην Ελλάδα ,Εμείς δεν αντιδράσαμε ώστε να αναβάλουμε την επίσκεψη του Σουλτάνου !

Αλλά ποιος να το κάνει ο Κοτζιάς ή ο Τσίπρας ή μήπως ο Παυλόπουλος ; …Απο εδώ και πέρα οι Τουρκοπράκτορες στη Θράκη θα ξεσαλώσουν και θα έχουν να λένε ότι μην φοβάστε τίποτε ,γιατί μας Προστατεύει ο «Πατερούλης των Τούρκων ο νέος Ατατούρκ!»

Τα μηνύματα που πέρασε ο Τούρκος είναι για τους Μουσουλμάνους ότι και αν χρειαστείτε οι 4 Μουσουλμάνοι Βουλευτές είναι εδώ …Το ίδιο και για τους ψευτομουφτήδες της Ξάνθης και της Κομοτηνής !

 Τούρκος έβαλε τις «Βάσεις» και σύντομα θα ακούσουμε να μιλάνε (να αποφασίσει ο Λαός της Θράκης με δημοψήφισμα) και εδώ δεν υπάρχει κάποιος να εφαρμόσει το νόμο όπως έκανε ο Ισπανός Πρωθυπουργός που τους έστειλε τους αυτονομιστές στη Φυλακή !

Ο Ερντογάν πανέξυπνα έβαλε τους Τουρκογενείς ,τους Ρομά και τους Πομάκους κάτω απο την Σημαία του Ισλάμ και μπρος σε δεκάδες Τουρκικά τηλεοπτικά κανάλια ώστε να φανεί LIVE στην Τουρκία , απαγόρεψαν τον Αρμόδιο Ελληνα ΥΦΥΠΕΞ να μιλήσει ..Που στην Ελλάδα σε Έλληνες Πολίτες ….!!

Αναρωτιούνται οι Κάτοικοι της Θράκης μόνο σε 6 μήνες μας ήρθαν τρεις Τούρκοι επίσημοι στην Ελληνική Θράκη …Η Ελλάδα και οι Έλληνες Πολιτικοί που κοιμούνται ;

No comments: