Monday, May 9, 2016

KOMUNITETI HIMARIOT: VIJA E KUQE E HIMARES, NUK MUND TE KALOHET NGA SHTETI SHQIPTAR
KOMUNITETI HIMARIOT

DEKLARATE SHTYPI

KOMUNITETI HIMARIOT I MBLEDHUR NE TIRANE , 9 MAJ 2016, NEPERMJET ZGJEDHJEVE DEMOKRATIKE, VENDOSI PER NDRYSHIME DHE MARJE VENDIMESH TE MEPOSHTME.

KRYESIA E RE E KOMUNITETIT HIMARIOT U VOTUA DHE U VENDOS UNANIMISHT ME:

VENDIM 1.

1. ILIR PACO, GAZETAR PUBLICIST
2. PLATOR NESTURI, DIPLOMAT, GAZETAR
3. EDMOND DOKO, DIRIGJEND MUZIKANT
4. ARJAN DHRAMI, JURIST AVOKAT PENALIST
5. STAVRI MARKO, GAZETAR, PUBLICIST
6. ELTON BOLLANO, DOKTOR, KANDIDAT SHKENCE MJEKESI
7. NIKOLLAQ NERANXI, POLITIKAN, BISNESMEN

VENDIM 2.

STAVRI MARKO ZGJIDHET KRYETAR I KESHILLIT
NIKOLLAQ NERANXI ZGJIDHET DREJTOR EKZEKUTIV

VENDIM 3.

KRYESIA E RE, TE PERGATISE DOKUMENTACIONIN PER TE CUAR NE GJYKATEN KUSHTETUESE, VENDIMIN E PARLAMENTIT TE SHQIPERISE, DATE 30 KORRIK 2014, PER "NDARJEN TERRITORIALE".

No comments: