Thursday, June 25, 2020

Αλβανία: ‘Κολλητοί’ του Ράμα γίνονται ιδιοκτήτες παραθαλάσσιων οικοπέδων

SManalysis

Οι Ελληνικές Υπηρεσίες, έχουν φάκελο για τον Γάζ Δεμυ , μαζί με τον Γραμόζ Ρουτσι, για Αγία Σαράντα, ενώ ο "τσάμης επικεφαλής"  οργανώζετε μαζί με του κόσοβο μαφία,  τώρα στην Χειμάρρα.


Από αριστερά: Μπλούσι, Καραπούλι, Ντέμι και το έγγραφο της ιδιοκτησίας (φωτό από το δημοσίευμα)


Ιούνιος 25, 2020. Echedoros


Στα αλβανικά μέσα ενημέρωσης (αυτά που δεν ελέγχει η κυβέρνηση του Έντι Ράμα) αναφέρουν παράνομες ιδιοκτησίες ακινήτων στην παραθαλάσσια ζώνη των Δρυμάδων.



Συγκεκριμένα, η αλβανική ιστοσελίδα «Newsbomb» δημοσιεύει έγγραφο με το οποίο αποδεικνύεται, όπως αναφέρει, ότι ο διευθυντής του τηλεοπτικού καναλιού Top Channel - προσκείμενου της κυβέρνησης Ράμα- και ο πρόεδρος της «Partizan», Γκάζμεντ Ντέμι, είναι ήδη ιδιοκτήτες ενός ‘φιλέτου’ στους Δρυμάδες της Χιμάρας.


Το έγγραφο που είναι του υποθηκοφυλακείου αποδεικνύει ότι ο ιδιοκτήτης του Top Channel,   Μπεν Μπλούσι  και  Γκαζ Ντέμι μοιράστηκαν τη γη μεταξύ τους μπροστά από το θέρετρο του επιχειρηματία ‘Pandi Carapuli’ κοντά στο ‘Folie Marine’, στους Δρυμάδες.


Το έγγραφο δημοσιεύθηκε από τον πρώην πρωθυπουργό Σαλί Μπερίσα και προφανώς, για να καταστήσει τον Μπλούσι ιδιοκτήτη γης δίπλα στη θάλασσα 6000 τ.μ., υπεγράφη από τον διευθυντή του υποθηκοφυλακείου, Μπιλάλ Αλιάι, ο οποίος μετά από αυτό, παραιτήθηκε «πλένοντας τα χέρια του».


Μάλιστα ο πρώην πρωθυπουργός της Αλβανίας, Μπερίσα,  στη σχετική αναφορά του σημειώνει χαρακτηριστικά: «Ο νόμος της Μαφίας υπερισχύει από το δίκαιο της χώρας», υποστηρίζοντας ότι το ακίνητο – φιλέτο των έξι στρεμμάτων δόθηκε με πλαστά στοιχεία στους φίλους του νυν πρωθυπουργού.

No comments: