Saturday, October 20, 2018

Μαύρη προπαγάνδα στην Αλβανία με τα μυστικά κονδύλια του ΥΠΕΞ

SManalysis

EPIRUSPOST.GR 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

Σε μαύρη προπαγάνδα επιδίδονται τις τελευταίες ώρες τα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης της Αλβανίας με αφορμή τον θόρυβο που έχει ξεσπάσει στην Ελλάδα σχετικά με τα μυστικά κονδύλια του Υπουργείου Εξωτερικών και όσα είδαν το φως της δημοσιότητας για τα εκατομμύρια που φέρεται να διακινήθηκαν τους τελευταίους μήνες. Τα μέσα ενημέρωσης της Αλβανίας βρίσκουν μία καλή αφορμή για να βάλουν και πάλι στο στόχαστρό τους την ελληνική μειονότητα, υποστηρίζοντας, χωρίς κανένα στοιχείο ότι στηρίχθηκαν στελέχη της με κονδύλια του ελληνικού Υπουργείου!

Χαρακτηριστικό του κλίματος που καλλιεργείται είναι το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Top Channel, του μεγαλύτερου της χώρας και φιλοκυβερνητικού, το οποίο αναφέρεται εκτενώς στο θέμα στοχεύοντας κατευθείαν την μειονότητα.

Έτσι κάνει λόγο για εκατομμύρια που διοχετεύτηκαν για την υποστήριξη πολιτικών της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας, για μυστική υποστήριξη από την Ελλάδα επιχειρήσεων μειονοτικών συμφερόντων, ακόμη και για ανέγερση ξενοδοχειακών μονάδων στο νότο.

Υπονοούμενα αφήνει και για χρηματοδότηση των Ορθοδόξων Εκκλησιών ενώ υποστηρίζει ότι έχουν χρηματοδοτηθεί ακόμη και προγράμματα για μεταπτυχιακές σπουδές στην Ελλάδα.

Αξιόπιστες πηγές από την Αλβανία αναφέρουν ότι πρόκειται για μία στοχευμένη επιχείρηση που στόχο έχει να πλήξει την μειονότητα καθώς και τις ψύχραιμες φωνές που ακούγονται στη χώρα και υπερασπίζονται την ανάγκη βελτίωσης των διμερών σχέσεων.

Το αλβανικό lifestyle γοήτευσε τον Ελληνα πρεσβευτή
Το αλβανικό lifestyle γοήτευσε τον Ελληνα πρεσβευτή

 Το αλβανικό lifestyle γοήτευσε τον Ελληνα πρεσβευτή
03/02/2016

Ο Λεωνίδας Ροκανάς «διαφημίζει» από το κανάλι του μεγαλοκατασκευαστή, καναλάρχη και καταπατητή της περιουσίας των ομογενών στη Χιμάρα, Σαμίρ Μάνε, σε εκπομπή με παρουσιάστρια το γνωστό μοντέλο Φλοριάνα Γκάρο, τη νέα πρεσβευτική κατοικία στα Τίρανα

Proto Thema

No comments: