Wednesday, October 17, 2018

Κοτζιάς, «καπούτ»! - Παραιτήθηκε - «Μπλόκο» στην Συμφωνία των Πρεσπών από Σκόπια;

Κοτζιάς, «καπούτ»! - Παραιτήθηκε - ΥΠΕΞ ο Α.Τσίπρας - «Μπλόκο» στην Συμφωνία των Πρεσπών από Σκόπια;

SManalysis


Την παραίτησή του υπέβαλε ο υπουργός Εξωτερικών στον Αλέξη Τσίπρα.

Ως προφασιζόμενη αιτία η μη κάλυψή του από τον πρωθυπουργό στην αντιπαράθεσή του από τον Πάνο Καμμένο στο χθεσινό υπουργικό Συμβούλιο αλλά η πραγματική αιτία έρχεται μάλλον από τα Σκόπια όπου όπως όλα δείχνουν είναι πολύ πιθανό να υπάρξει «μπλόκο» στην Συμφωνία των Πρεσπών από το σκοπιανό κοινοβούλιο

Pronews

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Οποιος χρήστης της πλατφόρμας του discus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του..

Image result for nikos kotzias bushati himara
SManalysis

Το Σχέδιο Β στα Βαλκάνια, ο Νίκο Κοτζιάς έγινε δεκτός

Ελληνική διπλωματία έχει υποστεί σοβαρό τραύμα μετά τη συντριβή του Υπουργού Πάνω Καμμένο , και ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά,για  τα Σκόπια και τα Τίρανα, η οποία δεν μπορεί να υπερβαίνει, καθώς θέσει σε σοβαρό κίνδυνο τα εθνικά θέματα Ελλάδα στην βαλκανική πολιτική.

Μετά από μια γρήγορη επίσκεψη στην Ουάσιγκτον, Έλληνας υπουργός Εθνικής Άμυνας Καμμένος, φαίνεται να περιλαμβάνονται σε ένα σχέδιο Β στο Πεντάγωνο, για να ξεκινήσει μια διαδικασία στρατιωτικής ετοιμότητας του ΝΑΤΟ ΗΠΑ Ελλάδα στα θέματα των Σκοπίων και ολόκληρης της περιοχής.

Σε αυτή την περίπτωση, αν οι πληροφορίες είναι ασφαλέστερο από σύμβαση Πρέσπα δεν πρέπει να υπερβαίνει το κοινοβούλιο των Σκοπίων, πέφτει και η συμφωνία με τα Τίρανα, η οποία ήταν εις βάρος εθνοτικών και της εδαφικής συμφέροντα της Βορείου Ηπείρου και ειδικότερα στην Χειμάρρα, όπου εδάφους αυτόματα περιοχή της Χειμάρρας, εξακολουθεί να είναι κάτω από παραστρατιωτικές ελέγχου, η οποία κρύβεται πίσω από τις αλβανικής μαφίας και των επενδύσεων ολιγάρχες.

No comments: