Friday, October 19, 2018

Κάμμενος:50 εκατομμύρια ευρώ, για να αγοράσει τη Συμφωνία Πρεσπών, που χρηματοδοτείται από τον Soros και διοικείται από τον Κοτζιά.

SManalysis



Ο Κάμμενος κατηγορεί τον Υπουργό Εξωτερικών Κοτζιά

50 εκατομμύρια ευρώ, για να αγοράσει τη Συμφωνία Πρεσπών, που χρηματοδοτείται από το Soros και διοικείται από την Kotzia.

Έχει πραγματοποιήσει πωλήσεις θεωρήσεων μέσω πρεσβειών στον κόσμο ..

Και οι Έλληνες της Χειμάρρας και της Βόρειας Ηπείρου περιμένουν τον Υπουργό Κοτζιά να απαγορεύσει τον Έθνικο Καθαρισμό που πραγματοποίησε ο Ράμα (Σόρος);

Λοβέρδος, Αμυράς, Μπγιάλας και Αντωνίου για τις βαριές καταγγελίες Καμμένου για τον ρόλο του Σόρος στο Μακεδονικό και την παραίτηση Κοτζιά στον Γ. Τράγκα (18/10/18)

Ακολουθήστε τον Γιώργο Τράγκκα......





Πως είναι η κατάσταση στη Χιμάρα σήμερα, μετά ο Νίκο Κοτζιάς, παραιτήθηκε από το Υπουργείο Εξωτερικών?




Για δύο χρόνια, ο υπουργός Εξωτερικών υποστήριξε την εξέγερση της Χιμάρα ενάντια στα ανθρώπινα δικαιώματα και τις ελευθερίες, αλλά όταν άρχισαν οι συνομιλίες με την Αλβανία, στράφηκε προς τον λαό της Χιμάρας.

Για ένα χρόνο, η περιοχή Χιμάρα μετατράπηκε σε εργοτάξιο για να εξυπηρετήσει τους ολιγάρχες και την αλβανική μαφία με μεγάλο κόστος: να διεξάγει τον Έθνικο Καθαρισμό στο όνομα του τουρισμού. 500 κατοικίες που έχουν παραγγελθεί από την Αλβανία και το Κοσσυφοπέδιο και κατασκευάζουν δεκάδες ξενοδοχεία τεσσάρων και πέντε αστέρων, απαλλάσσονται από φόρους, αγνοούν και διακρίνονται στις ελληνικές επιχειρήσεις της Χιμάρας.

Πρόκειται για μια μεγάλη προδοσία του ελληνικού λαού στη Χιμάρα και το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών έκλεισε το στόμα του εξαιτίας της ναυτιλιακής συμφωνίας με την Αλβανία, η οποία δεν θα υλοποιηθεί ποτέ. Ενώ τα Τίρανα βρήκαν την ευκαιρία να αυξήσουν την πίεση να ακολουθήσουν Έλληνες από τη Χιμάρα ...

No comments: