Friday, April 3, 2015

Πρώην πρόεδρος της Ομόνοιας, Βασίλη Μπολάνο, στο Γενικό Εισαγγελέα, της Αυλωνας



 

 Πόσο καιρο, θα πρέπει να κρύβουμε αυτή την είδηση?

Αλβανικό κράτος κατέχει σε δύσκολη θέση, το πρώην πρόεδρο της Ομόνοιας, Βασίλη Μπολάνο, για να απαχθεί την Χειμάρρα". περνώντας αρκετές ορόσημα στην ελληνική αλβανικών σχέσεων, σε προσβολή των εθνικών συμφερόντων, της ελληνικής κοινότητας, ειδικά στη Χιμάρα ..




Ο πρώην πρόεδρος του Δήμου της Χειμάρρας, κατηγορείται για οικοδομική άδεια που χορηγήθηκε σε 57 περιπτώσεις, χωρίς υποθήκες ... προκαλώντας ταυτόχρονα υπονομεύει το δέντρο της ελιάς.


Χρεώσεις από SAI, αποστέλλεται στην Εισαγγελέα, από τον Ιανουάριο του 2013, αλλά τον Φεβρουάριο του 2015, όταν δεν υπήρχε ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Μπολάνος διώκεται, και για ανάκριση στην εισαγγελία.

Η στρατηγική του αλβανικού κράτους, είναι να λυγίσει, οι ηγέτες της ελληνικής μειονότητας και να φιμώσει δημοσιογράφους, και αυτό επιβεβαιώνεται, οι χρεώσεις για Μπολάνο, για την οποία, η αδιαφορία της Ομόνοιας για την Εδαφική Διαίρεση στη Χειμάρρα, δείχνει σαφώς ότι Μπολάνος, είναι "
όμηρος απο το «αλβανικό κράτος»...

 Αλλά αν αποδειχθεί ότι, Βασίλης Μπολάνος, κρατήθηκε "όμηρος" για αρκετά χρόνια τουλάχιστον, από την «αλβανική δικαιοσύνη» για την επίτευξη των στόχων της εθνικιστικής αλβανικού κράτους, σε βάρος του πληθυσμού και την ελληνική κοινότητα της Χιμάρας, τότε η Αθήνα, θα πρέπει να εντείνουν μια διεθνή έρευνα κατά της αλβανικής κυβέρνησης.

Η νέα εδαφική διαίρεση, πέρασε ενάντια στα συμφέροντα της ελληνικής κοινότητας της Χιμάρας, χωρίς διαμαρτυρία και το δημοψήφισμα, το οποίο σχεδιάστηκε για να εξελιχθεί από την Ομόνοια, το οποίο συνεπάγεται στην συζήτηση »προσφυγών, πολιτική της Αλβανίας, με την ελληνική πλευρά.

Βασίλης Μπολάνος έχει επενδυθεί από την ελληνική πολιτική και τις κοινότητες της διασποράς, για να εξυπηρετήσει την ελληνική κοινότητα στην Αλβανία, αλλά το βάρος της ελληνικής ηγεσίας στην Αλβανία, έχει πέσει πολύ πρόσφατα, ιδιαίτερα μετά την Απογραφή του 2011 και την Eδαφική Διαίρεση, πράγμα που σημαίνει οτι πρόσφατες προσπάθειες της αλβανικής εθνικιστικής κράτος, για τη ρύθμιση του εδάφους της "Μεγάλης Αλβανίας" .

 


http://gazeta-shqip.com/lajme/2013/01/05/lejet-e-ndertimit-kallezim-per-bollanon/ .

No comments: