Friday, February 13, 2015

Γιατί Ομόνοια θα πρέπει να μποϊκοτάρει τις διοικητικές εκλογές στη Χιμάρα?





 SManalysis


Τίρανα γίνεται πάντα με την αλαζονική, κατά την ελληνική εθνοτική κοινότητα στη Χειμάρρα, παραβιάζει τα συνταγματικά δικαιώματα και το διεθνές δίκαιο



Η εδαφική διαίρεση, δεν ευνοεί την Ομόνοια νίκη.



Η νέα στρατηγική της εθνικής ασφάλειας της Αλβανίας, περιορίζει τα δικαιώματα και τις ελευθερίες του ανθρώπου, κατά την άποψη της σταθερότητας, ενάντια στα συμφέροντα των εθνοτικών μειονοτήτων στην Αλβανία. Αυτή η στρατηγική, που ενώνει όλα τα εθνικιστικά πολιτικός παράγοντας, της Αλβανίας , είναι κατά της Χιμάρας.



Χειμάρρα. ΚΕΑΔ - Ομόνοια, μια συμμαχία, γνωστή πριν από 24 χρόνια, με τα συμφέροντα της ελληνικής κοινότητας, έρχεται και αρχίζει να ξεθωριάζει. Οι Έλληνες πολιτικοί της Αλβανίας έχουν ενσωματωθεί για προσωπικά συμφέροντα, τα δύο μεγάλα κόμματα PS LSI και PD. Tο 1991, ΚΕΑΔ - Ομόνοια, κέρδισε 5 πρώτος αναπληρωτής κοινοβούλιο της Αλβανίας.


Το 1997 ΚΕΑΔ - Ομόνοια κέρδισε τρεις Έλληνες βουλευτές στο αλβανικό κοινοβούλιο, ενώ κατά το έτος 2013, ΚΕΑΔ - Ομόνοια, με τη βοήθεια του Σοσιαλιστικού Κόμματος στο συνασπισμό, κέρδισε μόνο μία έδρα. Από την άλλη πλευρά, οι ενέργειες της Αλβανίας, ιδιαίτερα μετά την απογραφή του 2011, η ελληνική μειονότητα, σχεδόν είχε διαγραφεί από τον κατάλογο του πληθυσμού, κινούνται προς την αλαζονεία, αγγίζοντας το θέμα Χιμάρα. H Αλβανία κατάφερε άλλη μια νίκη γεωπολιτική, συμπεριλαμβανομένης της Χιμάρας, με ένα άλλο αλβανική επαρχία αντιτιθέμενοι την παρέμβαση της ελληνικής κυβέρνησης.



Πίεση των Τιράνων, συνεχίζει κατά Χιμάρα, εγκρίνοντας 10 τουριστικά κέντρα με τη ληστεία ιδιότητες, η οποία θα φέρει το διπλάσιο του αλβανικού πληθυσμού, ως επί το πλείστον από το Κοσσυφοπέδιο.



Παραδόξως, η Ελλάδα είναι να βοηθήση την Αλβανία, σε όλα τα αποδεικτικά στοιχεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, βλέποντας αυτή την εικόνα χωρίς ελπίδα, αλλά και το γεγονός ότι η Ελλάδα δεν έχει καμία πολιτική δράση είναι ευρέως διαθέσιμη, για να βοηθήσει τους Έλληνες στη Χιμάρα Περιφέρεια και στη Βόρειο Ήπειρο, οι πρόσφατες προσπάθειες Η ελπίδα, «ότι ΚΕΑΔ - Ομόνοια για να κερδίσει το Δήμο της Χειμάρρας, έχει αποτύχει. Από την άλλη πλευρά, η Χειμάρρα κοινότητας στα Τίρανα και κυρίως με τις ΗΠΑ, έχουν δραστηριοποιηθεί, να επιλύσει μια σειρά ζητημάτων μεταξύ Τιράνων και Χιμάρα, αλλά και για γεωπολιτικά συμφέροντα, τα Τίρανα έχει ευνοηθεί από τις πολιτικές των ΗΠΑ, προς την Ελλάδα. ΗΠΑ προτιμούν μια αλβανική πολιτική σταθερότητα στην περιοχή, που ευνοεί την αύξηση του αλβανικού εθνικισμού, σε βάρος της ελληνικής κοινότητας στην Αλβανία.



Κοιτάζοντας ιστορικά, λεπτή θέση της Χιμάρας στο ζήτημα της αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου, ενιαία πολιτική των Τιράνων, κατά Χιμάρα, έχει φτάσει σε αλβανική πολιτική συναίνεση ότι «Χειμάρρα δεν μπορούν να ληφθούν από την Αλβανία με τη βία, αλλά από τη διαφθορά , ευνοώντας, τους νόμους και τις αποφάσεις της κυβέρνησης, ευνοώντας τον ολιγαρχικό και την αλβανική μαφία, για να αγοράσουν γη ".. και στη συνέχεια εισάγετε τις ευρωπαϊκές πολιτικές ανάπτυξης του τουρισμού και την εδαφική διαίρεση,,,,,, και τελικά ριζική αλλαγή από τον ελληνικό πληθυσμό ,,, στους Αλβανούς.



Ένα στην Ελλάδα, αυτό μπορεί να φαίνεται σαν η Τουρκία κρατά σε ομηρεία τη Θράκη, πιστωτικές και διεφθαρμένη μεθόδους, αλλά το σύστημα είναι το ίδιο.Σε περίπτωση διπλωματική αποτυχία της Ελλάδα, η Χειμάρρα, ευνοείται επίσης από τους Αλβανούς σε ιστορικές αξίες της αυτονομίας, οδεύει προς μια σιωπηλή εισβολή, με την ευλογία της ίδιας της Αθήνας.Ποια είναι η δύναμη της Χειμάρρας;



Η Αλβανία έχει παραβιάσει το σύνταγμα του τρεις φορές κατά Χιμάρα. Αλλά Τίρανα, υπάρχει ο φόβος ότι η Χειμάρρα,,,, μπορεί να δημιουργηθεί σε εξέγερση. Ως εκ τούτου, τα Τίρανα φοβούνται, και μόνο αγοράζει, διαφθείρει μέσω των ιδιοτήτων.



Μπόικοτ διοικητικές εκλογές;



Υπόθεση Μητροβίτσας στο Κοσσυφοπέδιο;


Πριν από 15 χρόνια, έγραψα μια βαθιά ανάλυση στα αλβανικά μέσα ενημέρωσης για "H Χειμάρρα, θα είναι Μητροβίτσα το μέλλον". Αλλά την επόμενη μέρα, υπήρχε μια σχιζοφρενική αντίδραση σε μένα από τον αλβανικό Τύπο. Αλλά ο ξένος τύπος, η συζήτηση, επαίνεσε για Χιμάρα.



Η μόνη εναλλακτική λύση για το μέλλον της Χειμάρρας, παραμένει Μπόικοτ διοικητικές εκλογές. Χειμάρρα πρέπει να αποφασίσει ενωμένη, κατά  της νέες πολιτικές της Αλβανίας,, μετά εδαφική διαίρεση, θέλουν να εξαλείψουν τον πολιτισμό, τη θρησκεία και την εθνικότητα Ελένηκή της Χιμάρας.



To Μπόικοτ, θα αποφασίσει για την αξιοπρέπεια του λαού της Χιμάρας, και είμαστε βέβαιοι ότι με αυτή την απόφαση, θα πρέπει να ενωθεί για να διαμαρτυρηθούν για την αδικία αλαζονεία των Τιράνων, για την αφομοίωση της ελληνικής κοινότητας, για τη διαρπαγή,, επίσης, θα έρθει μια στιγμή , τις ΗΠΑ και την Ευρώπη και η Ελλάδα θα πάρει μαζί, όταν βλέπεις ότι η Χειμάρρα έχει το δικαίωμα του στην ελευθερία αυτή, και αξιοπρέπεια.


No comments: