Monday, October 11, 2021

«Αυτοκτόνησε ο Κατσίφας» …Το πόρισμα των Αλβανών Εισαγγελέων με εντολή !!

SManalysis


 11 Οκτωβρίου 2021 Ειδικά Θέματα   


Στη δημοσιότητα δόθηκε το πόρισμα των Αλβανών εισαγγελέων για τη δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Αλβανικού τύπου, ολοκληρώθηκε η εισαγγελική έρευνα σχετικά με το θάνατο του και το πόρισμά της είναι ότι ο Κωνσταντίνος Κατσίφας αυτοκτόνησε.

Τα  αλβανικά μέσα ενημέρωσης επικαλούνται ανεπίσημες πηγές και αναφέρουν ότι η ακρόαση για τον τερματισμό της έρευνας πραγματοποιήθηκε από την δικαστή, Σουέλα Ντάσι

Στο συμπέρασμα ότι ο Εθνομάρτυρας Κωνσταντίνος Κατσίφας που ήταν περικυκλωμένος από τους άνδρες της Ρενέα, «αυτοκτόνησε» για να μην παραδοθεί, κατέληξε η εισαγγελία Τιράνων.

Μάλιστα, η έκθεση αναφέρει πως οι κάλυκες που βρέθηκαν κοντά στο σώμα του, προέρχονται από το καλάσνικοφ που είχε μαζί του και όχι από τα όπλα των αστυνομικών.

. Σε αυτή τη διαδικασία ήταν παρόντες και οι συγγενείς του θύματος, οι οποίοι ζήτησαν να ενημερωθούν για τις ανακριτικές πράξεις, δηλαδή την ιατροδικαστική εξέταση και τη βαλλιστική του όπλου.

Το  θύμα έφερε δυο τραύματα, ένα στο σαγόνι κι ένα στο στήθος, οι εισαγγελικές αρχές υποστηρίζουν πως ο Κατσίφας έκανε την αυτοκτονία του να μοιάζει με δολοφονία, αφού όπως αναφέρετε το πρώτο χτύπημα στο σαγόνι ήταν ξώφαλτσα, η δεύτερη βολή ήταν η μοιραία.

Εν κατακλείδι, οι αλβανικές αρχές, υποστηρίζουν ότι ο Κωνσταντίνος Κατσίφας, στις 28 Οκτωβρίου του 2018, αυτοκτόνησε με το όπλο του, ενώ ήταν περικυκλωμένος από τους Φονιάδες  αστυνομικούς της RENEA, στο βουνό πάνω από το Βουλιαράτι.

Η Ελληνική Κυβέρνηση δεν υποστήριξε ποτέ τον Ομογενή  Κωσταντίνο Κατσίφα …Να θυμηθούμε οτι η Ηγεσία της τότε ΕΛ.ΑΣ του Σύριζα  τον έβγαλε ούτε λίγο ,ούτε πολύ ως ναρκοέμπορ

No comments: