Saturday, May 23, 2020

Πρόεδρος Αλβανίας: Εντόπιοι και διεθνείς γκάνγκστερ με έχουν βάλει στο στόχο τους

SManalysis


 Μάιος 23, 2020. 08:49
The Hellenic Information Team
Τίρανα.

Ο αρχηγός του αλβανικού κράτους  Ιλίρ Μέτα, προέβη σε μια αποκαλυπτική δήλωση στη συζήτηση που έγινε στο τηλεοπτικό κανάλι Syri Tv.

Ο Μέτα είπε ότι μερικοί εντόπιοι και διεθνείς γκάνγκστερ είναι χαρούμενοι όταν σκοτώνονται οι Αλβανοί και με το αίμα τους δημιουργούν ένα δικτατορικό καθεστώς και ένας από αυτούς τους στόχους έχει γίνει ο Πρόεδρος.

Σύμφωνα με τον Μέτα, είναι αταλάντευτος στη θέση του στο ζήτημα του Κοσσυφοπεδίου και τη σταθερότητα της περιοχής.


«Εκφράζομαι δυναμικά όταν απαιτείται και δεν μπορούν να με προκαλέσουν όπως πριν από λίγες ημέρες οι εχθροί της Αλβανίας. Μερικοί εντόπιοι και διεθνείς γκάνγκστερ. Στόχος αυτών των εχθρών της Αλβανίας είναι, επίσης, ο Ίλιρ Μέτα, όχι ως άτομο, αλλά για τις θέσεις μου στο ζήτημα του Κοσσυφοπεδίου, της σταθερότητας της περιοχής. Έχουν τη χαρά να σκοτώνουν Αλβανούς και να εγκαθιστούν ένα δικτατορικό καθεστώς με το αίμα τους», είπε ο Μέτα, όπως σημειώνει η Hashtag.

Έκκληση για ανατροπή της κυβέρνησης


Σύμφωνα, εξάλλου, με την εφημερίδα Sot,  ο πρόεδρος της Αλβανίας σε ανάρτησή του χθες το πρωί στα κοινωνικά δίκτυα έκανε έκκληση για την ανατροπή της κυβέρνησης.


Σύμφωνα με τον Ιλίρ Μέτα,  η δημοκρατία στη χώρα έχει ‘πέσει’ και «είναι καιρός να ξεσηκωθούν όλοι, γιατί όταν ξεσηκώνεται ο λαός, πέφτει η τυραννία.

«Ο Μάιος είναι ένας ιδιαίτερος μήνας για τον εορτασμό των εξεγέρσεων ενάντια στην πιο βάναυση δικτατορία που γνώρισε η Ευρώπη επί μισό αιώνα. Για αυτό, τιμούμε με ευγνωμοσύνη τους επαναστάτες των «Qafë Bari» και «Spaç», των δύο πιο τρομερών φυλακών, που τόλμησαν να ξεσηκωθούν και να πολεμήσουν για την ελευθερία και τα δικαιώματά τους, δίνοντας τη ζωή τους.
Έσπασαν τον μύθο του ακλόνητου εγκληματικού καθεστώτος και έδειξαν ότι δεν θα μπορούσε να είναι αιώνιο.


Σήμερα, όταν βλέπουμε, πού έχει πέσει η δημοκρατία μας, τίμημά μας είναι να κάνουμε θυσίες προκειμένου να ενωθούν τα πολιτικά κινήματα σε ολόκληρη τη χώρα για να δημιουργήσουν ένα κίνημα ενωμένο για τη Δημοκρατία μέσω ελεύθερων και τίμιων εκλογών», σημείωσε χαρακτηριστικά.
--
The Hellenic Information Team
             

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

No comments: