Friday, April 10, 2020

Η έκρηξη στους Δρυμάδες, οι Έλληνες, «αισθανόμαστε κάτω από τον τρόμο της αλβανικής μαφίας».

SManalysis

Dhunimi i Himares: Morina Palace hoteli fantazme

Η έκρηξη κατέστρεψε τα περισσότερα παράθυρα και τις πόρτες του ξενοδοχείου Morina Palace, ενώ ένα ερειπωμένο κτίριο, το οποίο εξυπηρετούσε τους υπαλλήλους, καταστράφηκε.

Σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες, μια έκρηξη που συγκλόνισε ολόκληρη την περιοχή συνοδευόταν από βαριά καπνό, κοντά στην κατοικία του ξενοδοχείου Morina, κοντά στα ολιγαρχικά κέντρα.

Δεν υπήρξαν αναφορές θανάτων ή τραυματισμών, αλλά η έκρηξη ακουγόταν κοντά στα κέντρα της Χιμάρας, 20 χιλιόμετρα μακριά. .

Παρόλο που οι αστυνομικές πηγές δεν έδωσαν τους λόγους και περιείχαν έκρηξη του κυλίνδρου αερίου, αυτό δεν επιβεβαιώνεται, καθώς η δεξαμενή είναι σε τάξη, αλλά κοντά της, ένας μετασχηματιστής που δεν βρίσκεται σε κατάσταση λειτουργίας, είχε πιάσει φωτιά μετά την έκρηξη.

Ευτυχώς, κοντά στην έκρηξη, υπήρχε μια φινέτσα με 50 εργαζομένους ολιγαρχικών εταιρειών, οι οποίοι επέζησαν χωρίς αλλοιώσεις.

Παρόλο που δεν υπάρχουν αναφορές των μέσων ενημέρωσης, αυτή θεωρείται αντιπαράθεση με τους ολιγάρχες που κατέλαβαν τη Χιμάρα, αλλά οι κάτοικοι, οι οποίοι ανήκουν στην ελληνική υπηκοότητα, στα κέντρα των Δρυμάδων και Παλάσα, παρέμειναν τρομοκρατημένοι.

Τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους, ένα ξέσπασμα του ιδίου μεγέθους σημειώθηκε κοντά στις παραλίες Δρυμάδες, αλλά δεν αναφέρθηκε από τα μέσα ενημέρωσης.

Ο αγώνας μεταξύ των κακοποιών των αλβανικών ολιγαρχών, των ιδιοτήτων του λαού της Χιμάρας είναι μόνο η αρχή, αν και ο Τύπος, τα ΜΜΕ και οι κρατικές πηγές πληροφοριών θέλουν να κρύψουν την αλήθεια, επειδή η Ελλάδα δεν πρέπει να μάθει τι συμβαίνει Χειμάρρα ...

No comments: