Thursday, October 13, 2016

Μηπως έχουμε ξεχάσει την Ελληνικότητα της Χειμάρας?



Image result for northern epirus himara

February 2009, A banner put by himariot protesters out of the Greek Parliament, in which PASOK and New Democracy  voted the joint of Croatia and Albania to NATO Alliance.  
SManalysis


Η μάχη για την προστασία των ιδιοτήτων της Χιμάρας, στο πλαίσιο ενός κράτους μαφίας, όπως η Αλβανία, έχει ως αποτέλεσμα μια συνολική αφομοίωση της Χιμάρας.

Εάν η Χειμάρρα, θα πρέπει να παίξει το χαρτί των ελευθεριών και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, εκτός από την ιδιοκτησία, θα πρέπει τώρα να τεθεί στο παιχνίδι Ελληνικότητα της Χειμάρας

Η
Χειμάρρα δεν μπορεί να διαχωριστεί από οποιαδήποτε κατάσταση στα Βαλκάνια, στην οποία η Αλβανία καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να παγκοσμιοποιηθεί, εκτός από την κλοπή ιδιοκτησίας, αλλά αφομοιώνει τον πολιτισμό, και την ελληνική εθνοτική σύνθεση.
Τι πρέπει να αλλάξει;

Χιμάρα θα πρέπει να παίξει το σενάριο Αλβανούς ή τους Σέρβους, όπου κι αν βρίσκονται σε μια μειονότητα, όπως συμβαίνει στο Κοσσυφοπέδιο, ΠΓΔΜ, κ.λπ. ότι η Εθνική συναισθήματα ανοιχτά και προσδιορίζονται μέσω των εθνικών τους σύμβολα, εθνική σημαία. Αυτό δεν έχει συμβεί στη Χιμάρα, επειδή η Ελλάδα έχει δείξει την ίδια θέση και έχει αποτύχει σε εθνοτικές πολιτικές της.

Χάσαμε τη μάχη για την απογραφή το 2011 και έχασε ακόμη μια μάχη
, την εδαφική διαίρεση. Χάσαμε γιατί «δεν είμαστε" Έλληνες (!).

Είμαστε πολύ αργά, ή στην ώρα και στο σωστό χρόνο
?
Top of Form

Νομίζω ότι είμαστε στο χρόνο. Τίρανα, εχι περισσότερο φόβο για την Χιμάρα, επειδή μπορεί να δηλώσει την αυτονομία. Και το γεγονός αυτό, έχουν αποδεχθεί εντός του Κοινοβουλίου της Αλβανίας. Για αυτό το γεγονός, το πρόγραμμά τους, επικεντρώθηκε στα ακόλουθα σημεία:

1. Αλλάζει νόμος, αποσπώ ιδιοκτησίας.
2. Αποκλείει κάθε πληροφορία και από την απομόνωση την προσοχή των μέσων ενημέρωσης για την Χιμάρα.
3. Εκτελέωνή οικονομική πίεση στον ελληνικό πληθυσμό, παρόμοια με την περίοδο του βασιλιά Ζογκ .. με INUK Εισαγγελίας, τους φόρους, τα δικαστήρια,

Εναντίον αυτής της τρομοκρατίας, υπάρχει μια λύση?

Χιμάρα, θα πρέπει να αποδειχθεί, τα ελληνικά σύμβολα, και, με την Ελληνικότητα προσδιορίζονται ως Αλβανοί, Σέρβοι, ,,, κλπ, για να κερδίσουν το δικαίωμα
της εδαφικής αυτονομίας. Χιμάρα είναι μια Μιτρόβιτσα, άλλη λύση δεν έχει.

Για αυτή την ιδέα της η
Χιμάρα, θα πρέπει να τεθεί σε εφαρμογή το συντομότερο δυνατό, όπως στα Βαλκάνια, θα ξεκινήσει αυτονομιστικά κινήματα και πρέπει να προσδιορίσει επίσημα από την Ελληνικότητα.

Η Χιμάρα, θα πρέπει να διδάσκεται σωστά με τις διαμαρτυρίες λαμβάνοντας ελληνική σημαία σύμβολο του, και τα σύμβολα για κάθε σπίτι. Στην περίπτωση αυτή, τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, θα προσελκύσει την προσοχή της Χιμάρας.

Οποιαδήποτε προσπάθεια και άλλες λύσεις που προσφέρονται από τα Τίρανα, οι ιδιότητες, σε τελική ανάλυση, έχει χαθεί.

Στο τέλος, πιστεύουμε ότι το αν παραβιάζονται τα δικαιώματα, όλοι μας πρέπει να επιλέξουμαί ένα δρόμο, μόνο διαμαρτυρίες και διαδηλώσεις, με ελληνικό σύμβολο μας.

V. O. και μην ξεχνάτε: 600.000 (Ελλήνων και Αλβανών), έχουν ελληνικά διαβατήρια. Χιμάρα έχει το 95% του πληθυσμού της, με ελληνικό διαβατήριο.

No comments: