Monday, December 21, 2015

Αλβανικο σχέδιο εθνοκάθαρσης στη Χειμάρρα,,,,, λειτουργεί στην πράξη
 
SManalysis

Σύμφωνα με μια έρευνα από το "SManalysis», η κυβέρνηση εφάρμοσε ένα σχέδιο "με βάση τους νόμους, με τις ψήφους του Κοινοβουλίου" στην οποία θα ευνοήσει όχι μόνο τους ολιγάρχες, αλλά και άλλα τμήματα του πληθυσμού μουσουλμάνοι Αλβανοί, παρέχεται με την ιδιοκτησία στη Χειμάρρα περιοχή.

Σύμφωνα με πηγές, αυτό είναι μέρος της αλβανικής εθνικής στρατηγικής, για να ξεκινήσει η "ντε φάκτο" την εθνοκάθαρση του πληθυσμού της Χιμάρας.

το αλβανικό κράτος (τα κύρια πολιτικά κόμματα, ιδιαίτερα, η κυβέρνηση και η αντιπολίτευση) έληξε ένα νομικό σχέδιο, το οποίο συνίστατο σε νομική υποστήριξη, για να ανοίξει το δρόμο ελεύθερο σε δράση ..

1. Άλλαξε το Σύνταγμα, με την προσχώρησή της Χιμάρας με Vranishta, Ιούλιος του 2014 ..
2.
Ενέκρινε το νόμο για τον Τουρισμό, Οκτ 2015, στην οποία, λαμβάνονται τα δείγματα εδάφους της Χειμάρρας και να περάσει στο αλβανικό κράτος. Οι ολιγάρχες θα πάρνουν της γης στο παραθαλάσσιο αξίας 1 ευρώ.
3. Εγκρίθηκε το νόμο περί ιδιοκτησίας, Δεκέμβριος 2015, κατά την οποία οι πρώην ιδιοκτήτες θα αποζημιωθούν με το παράκτιο ιδιοκτησίας
(και στην Χιμάρα)

Στην υπηρεσία των Αλβανών ολιγάρχες, οι οποίοι θέλουν να ληστέψουν της γης της Χιμάρας, με 1 ευρώ, το αλβανικό κράτος, οι κρατικές υπηρεσίες τεθούν σε βοήθεια.
Νόμος που εγκρίθηκε για το ακίνητο, πριν από λίγες ημέρες, τήρησης του νόμου 7501, θα αποζημιώσει χιλιάδες πρώην ιδιοκτήτες, σε εδάφη που απήχθησαν στη Χειμάρρα από το αλβανικό κράτος. .
Με αυτό το σχέδιο, οι Αλβανοί ολιγαρχία, θα απαιτήσει περισσότερο αλβανική κάτοικος, να εξυπηρετούν και να προστατεύουν τις επενδύσεις τους.

Με αυτό το σχέδιο, θα παρέχονται επίσης διαμερίσματα κτίρια, να φέρει χιλιάδες Αλβανοί κάτοικοι μεταφέρουν συλλόγους, κυρίως μουσουλμανική.
Ο νέος Δήμος Χειμάρρας, είναι εξ ολοκλήρου στην υπηρεσία της εθνικής κάθαρσης σχέδιο των Τιράνων, με τα έργα τους για την προσάρτηση των εδαφών, προς όφελος της ολιγαρχίας Αλβανών.

«Task Force» οργανισμούς
, εξαρτώνται άμεσα από τον πρωθυπουργό της Αλβανίας, Έντι Ράμα, και τον Επίτροπο του Νότου, Koco Kokedhima. Ο οργανισμός αυτός, επιστρέφει με δύναμη τους πολίτες της Χιμάρας εδάφη, που λαμβάνεται με τις δικαστικές αποφάσεις και θέσεις σε λειτουργία στο 1 ευρώ, για ολιγάρχες.

Αλβανικής αστυνομία, στην υπηρεσία των ολιγαρχών και των κατασκευών τους, η οποία δεν εμποδίζει, αλλά προστατεύει, ρίχνουν μπετόν καθημερινά. Κανένας από τους κατοίκους της Χιμάρας, δεν
χτίζει, αντίθετα, οδηγεί την αστυνομία για τη δίωξη
Ακίνητα Γραφεία,, χρησιμεύει μόνο για τους ολιγάρχες, με τις παραγγελίες από τα Τίρανα. Το γραφείο αυτό δεν ενεργεί για τους κατοίκους της Χιμάρας, μόνο όταν έχουν συμφέροντα και συνεργασία από τους ολιγάρχες.

Οι εισαγγελείς και τα δικαστήρια, είναι βαθιά ενάντια σε οποιαδήποτε διαδικασία για τους κατοίκους από την Χειμάρρα. Δικαστικές διαδικασίες και έρευνες από τον εισαγγελέα, να υπερβαίνουν τις συστάσεις από τα Τίρανα, με τις παραγγελίες να ευνοούν την αλβανική ολιγαρχία.
Εκτός από αυτές τις δράσεις από το Κοινοβούλιο της Αλβανίας, στην πράξη, θα συνοδευτεί με την οικοδόμηση ταχύτητα 5 τουριστικά χωριά.

Η περιοχή της Χιμάρας, είναι χωρισμένος σε διάφορα συντονιστές, το πιο σημαντικό είναι οι ολιγάρχες
(Samir Mane, Αrtan Dulaku Piro Carapuli Fatmir Merkaj) (μετά από την διαμονή τους, κορυφαίους πολιτικούς της Πολιτείας).

ΟΑΣΕ και η ΕΕ, δεν παρέχει καμία εξήγηση για τον αποκλεισμό της διαδικασίας o καταγραφής των τίτλων ιδιοκτησίας στη Χειμάρρα περιοχή ,,2011, ωστόσο, δεν μπορεί να συνεχίσει αυτή τη διαδικασία μέχρις, το Κοινοβούλιο της Αλβανίας, να αποφασίζαι, με νόμο το δικαίωμα, το οποίο βασίζεται στο Σύνταγμα και τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Κατά τη διάρκεια 3μήνες, η αλβανική Επιχείρηση Ηλεκτρισμού (KESH) άφησε σχεδόν κομμένο ηλεκτρικής ενέργειας στη Χειμάρρα περιοχή, έτσι ώστε οι άνθρωποι δεν μπορούν να ενημερωθούν, να φοβούνται ή να φύγουν από τη χώρα τους, Χιμάρα.

Στη βάση αυτών των νομικών και πρακτικών δράσεων, είναι σαφές ότι κατά Χειμάρρα, είναι η λειτουργία της εθνικής καθαρίστικής
 σχέδιο, το οποίο υλοποιείται από το αλβανικό κράτος νομοθετικές δομές.

"Η Ελλάδα πρέπει επειγόντως να εμποδίσει, κάθε κίνηση της αλβανικής κυβέρνησης, η οποία παραβιάζει το συνταγματικό δικαίωμα των πολιτών, Ελληνικής υπηκοότητας, στην περιοχή της Χειμάρρας, δεν αρκεί για να μπλοκάρει τη διαδικασία ένταξης της Αλβανίας στην ΕΕ, αλλά με τα γεγονότα και στην πράξη, η κατάσταση είναι ανησυχητική, γεγονός που αποδεικνύεται για να ανοίξει μια διαδικασία «εθνοκάθαρσης» εναντίον του λαού της Χιμάρας".

No comments: